Аматори - 11-09-2010, 05:09 - sasa 162

\”Розсошенці\” втрачають дорогоцінні очки

\”Розсошенці\” втрачають дорогоцінні очки

У протистоянні другої та третьої команд чемпіонату зафіксовано нульову нічию.

Зеніт – Розсошенці – 0:0
“Зеніт”: Денисенко, Токар, Піддубний, Киценко, Волошко, Банний, Марусич, Жарий, Глібко, Омельченко, Гриль.
Запасні: Цехмістренко, Корнійчук, Зоря, Бабенко, Бриж, Шалак, Бражник.
“Розсошенці”: Сідько, Таран, Берун, Свириденко, Корнієнко, Федоришин, Ященко, Диндіков, Поліянчук, Бондаренко, Подробаха.
Запасні: Миколаєнко, Остапенко, Сітак, Розка, Борсало, Стріляний, Зав’ялов.

Для обох команд це був другий поєдинок на цьому тижні. У попередніх поєдинках суперники перемогли. “Розсошенці” не мали проблем проти “Левади” – 3:0, а “Зеніт” з потугами переміг одного з аутсайдерів “Граніт”, який у другому колі змінив склад на вісімдесят відсотків. Причому у цьому матчі не останню роль зіграв арбітр, який зустріч відсудив на “трієчку”, а в кінці матчу назначив сумнівний пенальті та допустив ряд помилок.

Щодо звітного поєдинку, то  “Розсошенці” на правах фаворита захопили ініціативу з перших хвилин матчу, а “Зеніту” відводилася роль другого номеру. Хоча саме зенітівці в дебюті гри мали дві непогані нагоди відкрити рахунок. Спочатку Жарий втік від Тарана і пробив поруч зі стійкою, а згодом Глібко з декількох метрів поцілив у руки Сідьку. Жвавий початок суперника спонукав розсошан до більш активних дій. На 12-й хвилині після розіграшу кутового Диндіков навісив у штрафну на Подробаху, але Анатолій метрів з п’яти не влучив по м’ячу. Рівна боротьба тривала до середини тайму поки “Розсошенці” не увімкнули швидкості. Моменти біля воріт “Зеніту” стали виникати частіше. Бондаренко на швидкості у війшов у штрафну і пробив – голкіпер на місці. Подробаха виграв боротьбу у Денисенка і з розвороту пробив повз порожні ворота. На 33-й хвилині Поліянчук метрів з восьми запустив м’яч набагато вище воріт. Все ж на перерву команди могли піти за переваги “Зеніту”, проте Токар метрів з чотирьох пробив у Сідька.

Друга половина пройшла за повної переваги чемпіона. Однак у них виходило все окрім останнього пасу. Контроль м ’яча відбувався на підступах до карного майданчика, а далі або неточна передача, або неточний удар. “Зеніт” же намагався при першій нагоді перейти у контратаку, хоча жодного небезпечного моменту у другому таймі біля воріт Сідька так і не створили. Не відрізнявся гостротою і суперник, якому в актив можна занести лише небезпеку після стандартів. Двічі зі штрафного пробивав Диндіков та обидва рази свою команду рятував Денисенко. Тому нічийний результат став повністю закономірним.

Погода