Гандбол - 06-03-2013, 08:03 - sasa 217

Розв’язка на останніх секундах

Розв’язка на останніх секундах

«Динамо-Полтава» — «ЗТР» 22:22 (13:11)

«Динамо»: Бражник, Камишов — Педан (6), Васюк (4), Любченко (4), Чичикало (3), Косяк (2), Абрамов (2), Бутенко (1), Левитський, Горський, Оніщук, Хауха, Шарко, Тюкін, Занімонець.

ЗТР: Комок, Крючков, Веремчук — Карамишев (10), Пронін (5), Ісанчук (2), Кривчиков (2), Турченко (2), Зотов (1), Ковбарь, Кисіль, Константинов, Колодін, Могилка, Звєздов.

7-метрові: 1/0 – 5/3.  

2-хвилинні вилучення: 12 – 10.  

Попередження: 2 – 3.

Дискваліфікації: Чичикало — Пронін.


Доля зустрічі між діючим чемпіоном і претендентом вирішилася лише на останніх секундах. А на перших хвилинах гості вийшли вперед 4:1, та господарі після своєчасного тайм-ауту зуміли зрівняти рахунок на 6 хвилині. Аж до перерви жодна з команд не могла вийти вперед більше, ніж на два очки, суперники обмінялися попередженнями, у воротах самовіддано грали Камишов та Комок, особливо постарався голкіпер «Динамо», зробивши в першій половині кілька ефектних сейвів. Рахунок першого тайму – 13:11 на користь полтавців.

 

На початку другого тайму розігрався Карамишев: він у перші хвилини другої половини гри закинув у ворота «Динамо» п’ять м’ячів і зробив рахунок 17:15 на користь ЗТР. Але динамівці рахунок швидко зрівняли і навіть вийшли вперед в середині тайму 22:19 – не в останню чергу завдяки кільком поспіль сейвам іншого голкіпера «Динамо» Бражника. З цього часу полтавці вже не закидали – а запорожці ціною неймовірних зусиль завоювали одне очко.

 

Спершу Турченко і Пронін до мінімуму скоротили відставання. На останній хвилині кидок Ісанчука відбив Бражник, але його партнери не скористалися з переваги володіння м’ячем, втратили його, а Пронін, намагаючись швидше розпочати атаку, штовхнув Чичикала, у якого в руках і перебував м’яч. Обом – червона картка, а у ЗТР – 9 секунд, щоб вирвати нічию. Гості проводять вирішальну атаку, її зупиняють господарі недозволеним прийомом і жіноча бригада суддів ставить семиметровий, який вправно реалізує Карамишев. Нічия 22:22.

 

Євген БРИЖ

Погода