Стрічка новин - 22-02-2013, 10:02 - sasa 184

Руслан Ротань: “Після бійки кулаками не махають”

Руслан Ротань: “Після бійки кулаками не махають”

Капітан дніпропетровського «Дніпра» Руслан Ротань дав оцінку вчорашньому матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти швейцарського «Базеля»

«Трішки нам не вистачило. Забили б ще після першого забитого гола, результат був би іншим. Пенальті? Якщо говорити об’єктивно, то його не було і близько. Але суддя ухвалив таке рішення, який сенс зараз говорити про це? Треба прийняти такий результат, який є і привітати “Базель” з виходом до наступного раунду.

Після бійки кулаками не махають. “Базель” пройшов далі, значить він сильніший. Але ми, якщо судити по грі, заслуговували більшого. В основний час справедливим був би рахунок 2:0 на нашу користь, після чого гра б перейшла в додатковий час. Ми цього заслуговували, але, напевно, зірки не були до нас приязні.

В основному, напевно, все вирішилося у першому матчі. Багато чого вирішили наші помилки при стандартних положеннях. Тому володіючи перевагою, ми зазнали прикрої поразки. “Базель” побудував в обох матчах гру від оборони і пройшов далі», – цитує Ротаня офіційний сайт “Дніпра”.

Фото Владислава Власенка

Погода