Інтерв'ю гравців, тренерів - 28-10-2016, 07:10 - АлиМон 273

Сандро Кобахідзе: \”Ми зараз виходимо з психологічної ями\”

Сандро Кобахідзе: \”Ми зараз виходимо з психологічної ями\”

Півзахисник полтавської «Ворскли» Сандро Кобахідзе дав свій коментар щодо результатів жеребкування 1/4 фіналу Кубка України, а також майбутнього матчу проти «Олександрії».

– До жеребкування, кого хотілося бачити в суперниках?

– Якщо чесно, то хотілося зіграти проти ФК «Полтава», щоб провести даний полтавське дербі. Однак, чомусь, ще до жеребкування у мене було передчуття, що нам дістанеться саме «Дніпро».

– Що скажеш про суперника, адже команда вам добре знайома?

– «Дніпро» – класна команда. Так, у них зараз дуже важкий період, проте, думаю, через час вони стануть сильнішими, адже у команди є все для цього – хороший наставник, досвідчені футболісти. Вважаю, що матч нам належить досить важкий.

– Хто фаворит цієї зустрічі, на твій погляд?

 – Вважаю, що фаворитів у цьому протистоянні немає. Для двох клубів ця гра буде нелегкою. Очікуємо цікавої і напруженої гри.

 

– На поєдинки проти «Дніпра» у тебе буде особливий настрій?

 – Ні, у мене не буде якогось особливого настрою на цю зустріч. Буду готуватися в звичайному режимі, як і до всіх суперників.

– Фактор гостьового поля зіграє на руку «Дніпру»?

– Думаю, те, що «Дніпро» грає у себе вдома – це для них все ж перевага, адже завжди важко грати виїзні зустрічі.

– Останні ігри додали команді впевненості?

– Звичайно, ми зараз виходимо з психологічної ями, в якій опинилися раніше. У нас додається впевненість. Зараз «Ворскла» знаходиться не на тому місці, де вона повинна бути. Будемо намагатися виправляти ситуацію.

– «Ворскла» вже в чвертьфіналі Кубка України. Думки про повторення успіху 2009-го року відвідують команду?

– Зараз наші думки спрямовані лише на майбутню гру проти «Олександрії». Однак, звичайно ж, ми хочемо домогтися в Кубку максимальних висот.

– Як проходить відновлення від вчорашнього поля?

– Так, поле, звичайно, було жахливе, однак і матч був дуже важким. Ми витратили дуже багато сил, але це футбол. Зараз будемо відновлюватися і постараємося підійти в повній бойовій готовності до наступного важливого поєдинку.

– Попереду поєдинок проти «Олександрії». Особливий настрій на гру буде?

– Звичайно, адже ця гра дуже важлива для нас. Будемо дуже серйозно налаштовуватися на цю гру. Зробимо все, щоб здобути три очки в цьому протистоянні.

Джерело: FootBoom

Погода