Інтерв'ю гравців, тренерів - 04-12-2016, 06:12 - Націоналіст 132

Санжар Турсунов: “Заборгованості дуже великі”

Санжар Турсунов: “Заборгованості дуже великі”

Півзахисник полтавської «Ворскли» Санжар Турусунов розповів журналісту FootBoom про матч проти «Динамо» та ситуацію, яка склалася в команді. 

– Сьогодні була дійсно дуже холодна і нефутбольная погода. Важко було всім: і на полі, і глядачам на трибунах.

– Враховуючи дії команди в матчі, якби полтавчани грали за такої погоди всі ігри, то могли б знаходиться значно вище. 

– Не знаю. Цього разу нам пощастило, що ми добре зіграли. Результат для нас вийшов дуже позитивний.

– Що головне при такій погоді? 

– По-перше, це пристосуватися до неї. По-друге, необхідно проявляти свої бойові якості і битися з перших до останніх хвилин на полі.

– Після 0:2 вірили, що зможете добути сьогодні очки? 

– Якщо чесно, то ми самі не очікували, що буде 0:2. Пропустили другий м’яч, проте у нас в команді присутня завжди надія, що ми зможемо відігратися в подібних ситуаціях. Дуже прагнули відігратися. Ось у нас це вийшло.

– Матчі з «Динамо» завжди вдаються «Ворсклі». Звідки такий запал на ці ігри? 

– Думаю, на матчі з «Динамо» і «Шахтарем» не треба нікого особливо налаштовувати. Ці суперники завжди грають в єврокубках, Лізі чемпіонів і показують хороший футбол, тому на них у нас завжди бойовий настрій.

– За такої погоди футбол дуже непередбачуваний… 

– Так, дійсно так. При таких погодних умовах треба бити м’яч вперед, нав’язуючи там боротьбу супернику і шукаючи свій шанс біля їх воріт.

– Тренер після матчу задоволений? 

– Думаю, так. Команда змогла відігратися після рахунку 0:2, забивши два м’ячі, продемонструвавши хорошу гру. Думаю, не тільки тренер, але і всі залишилися задоволені.

– Скажи, яка ситуація з фінансами в клубі? Є надія на позитив? 

– Надія є, обіцяють. Сподіваюся, що на наступному тижні будуть якісь фінансові зміни. Дуже сподіваюся, що це буде так. Подивимося надалі. Просто заборгованості дуже великі, і як їх будуть віддавати – не знаю.

– Нових обіцянок не давали? 

– Кажуть, що не весь борг віддадуть, але якісь його частинки поступово будуть повертати. Будемо дивитися, що з цього здійсниться.

– Вже наближається трансферне вікно, менше місяця залишилося. Хлопці не замислюються над тим, щоб шукати собі нові команди? Які розмови в роздягальні на цю тему? 

– Не тільки команда, але і вболівальники прекрасно розуміють, що в «Ворсклі» склалася складна ситуація. Можна сказати, з’явилися нефутбольні проблеми. Думаю, зміни в команді будуть.

Денис Руденко

Погода