- 29-09-2012, 12:09 - sasa 160

Саша Джурічіч: \”У мене чимало друзів у \”Динамо\”

Саша Джурічіч: \”У мене чимало друзів у \”Динамо\”

Колишній гравець полтавської «Ворскли» і сімферопольської «Таврії» Саша Джурічіч пролив світло на інцидент зі своїм земляком – захисником загребського «Динамо» і збірної Хорватії Домагоем Відой, який дозволив собі відкрито пити пиво в клубному автобусі по дорозі на гру.

\"Саша«У мене чимало друзів у загребському \”Динамо\”, і серед них Віда. Відкрию вам секрет – я спілкувався з Відою після вже відомого всім інциденту. Можу сказати, що весь галас трохи перебільшений. Так, 23-річний гравець дійсно відкрив пиво в автобусі.

Але висаджували чи його посеред дороги? Відповім: ні. Та й штраф величиною в 100 тисяч євро, на мій погляд, придумали журналісти. Аналогічна місячна зарплата може бути в однієї-двох зірок в \”Динамо\” (Загреб). Віду отримує набагато менше. Звичайно, він був неправий, відкривши банку з пивом в автобусі, але це не настільки тяжкий злочин, щоб тебе обанкротили!», – цитує Джурічіча газета «Команда».

Нагадаємо, загребське «Динамо» є найближчим суперником «Динамо» київського в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Матч між цими командами відбудеться в найближчу середу на НСК «Олімпійський».

Погода