Міні-футбол - 03-12-2013, 03:12 - sasa 620

Сава і К – володарі Кубка Лубен

Сава і К  – володарі Кубка Лубен

Сава і К (Лубни) – «Світанок» (Заріг) 4:1 (2:0).
Відкритий розіграш Кубка міста. Фінал. 1 грудня. Лубни. Майданчик ЗОШ № 1. 245 глядачів. +4 С
Судді: О. Кулик, Ю. Юрченко, (обидва – Лубни).
«Сава і К»: Макаренко, Четверіков, Савельєв, Шоха, Гришанович, Ященко, Бут, Рева, Ламіне, Бараннік, Ебенгу, Сергієнко, Сухонос, Шевченко. Тренер: Д. Даніелян.
«Світанок»: Чернець, Степаненко, Мацько, Ярмоленко, Маслак, Загоруйко, Петришин, Романенко. Тренер: О. Черненко.
Голи: Шевченко (12, 41), Гришанович (18), Ященко (34) – Загоруйко (46).

Завершився розіграш відкритого Кубка Лубен з міні-футболу, в якому боротьбу за почесний трофей вело 15 команд з трьох районів області – Лубенського, Оржицького і Хорольського.

У фінальному матчі номінальні гості з с. Заріг, що неподалік райцентру Оржиця, вийшли не у повному складі – за певних причин не зміг допомогти команді Олександр Печарський. Тому лубенська міні-футбольна компанія під дивною назвою «Сава і К» («Володимир Савельєв і компанія») зі своїм одним з найсильніших складів (гравці ФК «Лубни», градизького «Темпу», савинської «Олімпії», пирятинської «Фортуни» з Кейбалівки) зуміла дати бій грізному супернику і заслужено та впевнено перемогти своїх опонентів по головному фіналу, взявши чудовий кубок.

Медалі, кубки і грамоти вручив переможцям і фіналісту голова Федерації футболу міста Анатолій Гришанович. Також приз отримав і кращий гравець фінального матчу Владислав Петришин з зарізького «Світанку».

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода