Останні новини - 18-10-2012, 06:10 - sasa 178

Сайт уболівальників \”Ворскла\” відкриває відеопортал

Сайт уболівальників \”Ворскла\” відкриває відеопортал

Ми відкриваємо новий сервіс сайту – власний відеопортал!

За час існування сайту накопичилось чимало відео. Це не тільки повні матчі \”Ворскли\”, це і окремі програми присвячені команді, такі як, наприклад, \”Ворскламанія\”. Це й загальноукраїнські програми про футбол, у яких розповідається про полтавську команду. Це й решта іншого відео, яке стосується біло-зелених. Звичайно все це можна знайти на інших сайтах чи на сайті youtube, але усе це потрібно шукати, витрачати час. Ми ж пропонуємо все відео про \”Ворсклу\” на одному сайті в одному місці.

Ідея створення окремого порталу належить активному юзеру сайту Weiss, відеороботи якого ви могли бачити й раніше. Відтепер практично все наповнення відеопорталу буде робити саме він.

З часом відеопортал буде зростати, поповнюватися новими відео. В архіві є чимало відео, як сучасного так і доволі рідкого і навіть раритетного відео.

Сайт містить наступні розділи:
–  «Ворскла на ТБ» – сюжети телевізійних програм;
–  «Чемпіонат України» – огляди та фрагменти матчів (починаючи з сезону 2010-2011рр.);
–  «Кубок України» – огляди та фрагменти матчів (починаючи з сезону 2010-2011рр.);
–  «Єврокубки» – огляди, фрагменти та обговорення матчів огляди;
–  «Ретро» – об’єднання розділів: «Програми», «Чемпіонат України»,  «Кубок України»– огляди, фрагменти та обговорення матчів (до сезону 2010-2011рр.);
–  «Телепрограма» – програма телепередач спортивних каналів на тиждень;
–  «Онлайн Телебачення» – посилання на онлайн мовлення футбольних матчів;
–  «Гостьова»

 

\"Відеопортал\"

 

Відеопортал video.fcvorskla.com.ua – безкоштовний сайт для перегляду відео,  орієнтований, насамперед, на прихильників футбольного клубу «Ворскла» Полтава. Сайт є повністю некомерційним проектом, на якому не буде комерційних оголошень. Винятком можуть бути лише посилання на людей або групи людей, які допомогали у розробці сайту. Усі представлені на сайті матеріали охороняються законом, авторські права на які належать fcvorskla.com.ua або третім особам. Адміністрація сайту може не розділяти думки авторів телепрограм та коментаторів матчів. Якщо Ви маєте відеоконтент, або посилання на відеоконтект який відсутній на сайті, зв’яжіться з нами і ми залюбки його розмістимо на порталі.

Наразі сайт працює у тестовому режимі!

 

Отож, ласкаво просимо на video.fcvorskla.com.ua

Погода