12-й гравець - 08-03-2011, 11:03 - sasa 197

Що хотіли, але не сказали фанати \”Металіста\” в Полтаві?

Що хотіли, але не сказали фанати \”Металіста\” в Полтаві?

Близько 2-ї години ночі 5 березня у Полтаві працівники міліції, під час патрулювання вулиці Жовтневої, затримали трьох осіб, які розклеювали листівки з образливим для футболістів змістом. На зауваження правоохоронців особи не реагували та висловлювалися нецензурною лайкою, повідомляє ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

 

Із метою припинення правопорушення та встановлення осіб, трьох молодих чоловіків було доставлено до Октябрського райвідділу міліції міста Полтави.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що затриманими є мешканці м. Харкова: 17-тирічний Дмитро, 19-тирічний Артем та 18-тирічний Максим, які прибули в Полтаву напередодні футбольного матчу між «Металістом» та «Ворсклою». Під час візуального огляду речей «фанів» «Металіста» правоохоронці також виявили 6 балончиків із фарбою та трафаретом з нецензурним текстом.

 

Наразі відносно осіб складено адміністративний протокол за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції). Санкція даної статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 136 до до 255 грн., або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Погода