- 02-06-2013, 10:06 - sasa 138

Що робиться на стадіоні Ворскла?

Що робиться на стадіоні Ворскла?

На головній футбольній арені Полтави – стадіоні Ворскла, розпочалися ремонтні роботи. На даний момент його стан не витримує ніякої критики.

У ЗМІ та Інтернеті керівництву Ворскли раніше часто діставалося від журналістів та вболівальників, але господар полтавського клубу Костянтин Жеваго гроші вкладати в ремонт стадіону не поспішав.Нічого дивного тут немає, адже домашня арена Ворскли до цих пір знаходиться у власності міста. І ось, нарешті, крига скресла. Буквально відразу ж після завершення матчу останнього туру між господарями і ужгородською Говерлою почалися ремонтні роботи. У планах керівництва полтавців заміна дренажної системи, укладання нового газону (зараз стара трава знята повністю – див фото), заміна всіх сидінь на західній трибуні і бігових доріжок.

Що цікаво, останній раз газон полтавського стадіону повністю видалявся ще в 1996-му році після виходу полтавського клубу до вищої ліги. Тоді відразу ж після закінчення матчу першої ліги Ворскла – Сталь (Алчевськ) на поле виїхали трактори і почали його переорювати (див. відео). У клубі планували завезти спеціальну траву з Голандії, але з якихось причин вона так і не прижилася. Тому була замінена на іншу.

Будемо сподіватися, що всі помилки минулого враховано і в майбутньому сезоні дивитися футбол на стадіоні Ворскла буде комфортніше. Як і для футболістів будуть створені всі умови для того, щоб вони могли радувати своєю грою полтавського вболівальника.

Леонід ІВАЩЕНКО

Погода