Гандбол - 28-12-2012, 10:12 - sasa 193

Що й потрібно було довести…

Що й потрібно було довести…

Енергетик-НАЕК – Динамо-Полтава – 25:42 (13:19)
Енергетик-НАЕК: Вовча (Романюк) – Майковська (9), Матюк (5), Заєць (3), Нікітін (3), Янів (3), Чоботар (2), Ярохно, Дронь, Поліщук, Сіварга, Свинаренко, Майданський.
Динамо: Камишов (Дайментов) – Левитський (10), Косяк (8), Бабенко (8), Занімонець (6), Євдокимов (5), Васюк (4), Абрамов (1), Горський, Оніщук, Хауха.
28 грудня. Полтава. СК «Динамо». 50 глядачів.

Це був перший з двох матчів чвертьфінальної стадії Кубка країни. Суперник динамівців – представник Вищої ліги вітчизняного гандболу погодився провести обидва поєдинки в Полтаві. Команда Миколи Шарка грала без збірників, проте шанс проявити себе отримала молодь – Занімонець, Бабенко, Левитський. І треба сказати, що хлопці цим шансом скористалися, закинувши на трьох 24 м\’ячі – більше половини всіх командних голів п\’ятниці.

Почали гру полтавці кілька вальяжно, за що були покарані суперником. До 18-й хвилині матчу рахунок на табло був нічийним – 9:9, а ще через дві хвилини гандболісти з Хмельницької області в перший і останній раз в цьому матчі виявилися в ролі лідерів – 11:10. Добре, що після цього господарі взяли себе в руки і заключний відрізок першої половини виграли з рахунком 9:2.

У другому таймі \”Динамо\” робило на майданчику все, що хотіло, довівши у підсумку свою перевагу до сімнадцяти м\’ячів. Суботній поєдинок, таким чином, перетворюється на формальність. Динамівці знаходяться в одному кроці від «фіналу чотирьох».

 

Офіціальний сайт ГК \”Динамо-Полтава\”

Погода