Аматори - 03-05-2011, 11:05 - sasa 190

Сенсація у Мачухах

Сенсація у Мачухах

Відбулися матчі 1/4 фіналу кубку Полтавського району. 

 

Сенсаційний результат був зафіксований у Мачухах, де “Розсошенці” у ролі господарів поля приймали супрунівську “Дуклу”. Цей цікавий поєдинок не виявив переможця в основний час – 2:2, а у серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися гості 4:3. “Дукла” стає справжнім каменем спотикання для команди Сергія Свириденка, адже вдруге за останні півроку супрунівські футболісти  не пустили “Розсошенці” у півфінал кубку. Нагадаю, що у листопаді минулого року в рамках “Осіннього кубку” “Дукла” виявилася сильнішою 3:1. 

 

З аналогічним результатом закінчився матч у Божківському. Місцеве “Динамо”, виграючи по ходу зустрічі 2:0 у розсошенської ДЮСШ не змогло втримати переможний результат. Після дев’яноста хвилин гри рахунок був 2:2, а у лотереї пощастило підопічним Андрія Брагінця – 4:3.

 

Інші дві зустрічі цієї стадії завершилися більш переконливими перемогами. Так у Терешках “Олімп” завдяки голам Шпигуна та Прядченка переграв тамтешній “Факел” 2:0, а “Біолог” вдома розгромив “Вітал-Агро” 4:0.

 

Таким чином у півфіналі на нас очікує розсошанське дербі ДЮСШ – “Олімп”, а іншу пару складуть “Дукла” та “Біолог”. Матчі заплановані на суботу 7 травня. Місце проведення півфіналів уточнюється.

 

1/4 фіналу
“Факел” (Терешки) – “Олімп” (Розсошенці) – 0:2
“Динамо” (Божківське) – ДЮСШ  (Розсошенці) – 2:2, по пен. 3:4 

“Біолог” (Біологічне) – “Вітал-Агро” (Чорноглазівка) – 4:0
“Розсошенці” (Розсошенці) – “Дукла” (Супрунівка) – 2:2 по пен. 3:4 

 

Володимир ХОМІЧ

Погода