Хокей - 29-01-2012, 05:01 - sasa 128

Сенсаційна нічия

Сенсаційна нічия

Після тритижневої паузи відновився чемпіонат НХЛ Києва. Друге коло розпочалося із сенсації.

ХК «777-2» – ХК «HARSCO»- 2:2 (0:0, 1:0, 1:2)

Граючи лише в дві п’ятірки, один із аутсайдерів групи Б зміг відібрати очко в одного із лідерів першості.  Цікаво що, претендент на чемпіонство зміг відігратися лише за три хвилини до кінця третього періоду. ХК «777-2» могли й перемогти, граючи останні 2 хвилини зустрічі 5Х3, але скористатися більшістю не змогли.  В складі  ХК «HARSCO» на майданчик вийшло одразу вісім представників Полтавщини, але відзначитися вдалося тільки полтавцю Петру Волощенку, який двічі вдало асистував своїм партнерам – американцю Скоту Брауну та киянину Юрію Зарицькому. Двохвилинними штрафами відзначились  червонозаводчанин Сергій Кутузов та лохвиччанин Константин Гиря. Ще один цікавий факт поєдинку. Свою першу шайбу в чемпіонаті закинув Віталій Буточнов, який є одним із кращих голкіперів першості. Вже другу гру Віталій грає на позиції захисника. Нагадаю, що Буточнов став переможцем «Турніру вихідного дня», який проходив у місті Харкові, у складі ХК «Полтава».

Інші матчі завершились з такими результатами:
ХК «Ледокол» – ХК «Ночні Вовки» – 0 : 5ТР – гра закінчилася перемогою  ХК «Ледокол» 4:2, але в їх складі були два гравці зі статусом «розрядник», а це заборонено регламентом змагань у групі Б. Дисциплінарний комітет виніс вердикт – зарахувати ХК «Ледокол» технічну поразку.

ХК «Скорпион» – ХК «Титани» – 5:2 (2:1, 2:0, 1:1) – весь матч у складі  ХК «Титани» відіграв кременчужанин Олексій Лейтар, але відзначитися йому не вдалося.
ХК «БСМ-Баришівка» – ХК «Вишгород-2» – 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Володимир ХОМІЧ

Погода