Останні новини - 20-11-2013, 04:11 - sasa 334

Сергій Березка – арбітр матчу Ворскла – Чорноморець

Сергій Березка – арбітр матчу Ворскла – Чорноморець

Визначилася суддівська бригада матчу 17 туру чемпіонату України між Ворсклою та Чорноморцем.

У заключному поєдинку 2013 року на полтавському стадіоні полтавська Ворскла зіграє з одеським Чорноморцем. Цей поєдинок обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з арбітром у полі киянином 41-річним Сергієм Березкою. 



Минулого сезону Березка провів лише 4 матчі у Прем\’єр-лізі. Один із них матч за участю Ворскли. 29 березня він обслуговував поєдинок у Полтаві проти луганської Зорі. Той матч тоді завершився внічию 0:0, а Березка показав дві жовті картки (по одній кожній із команд).


Цього сезону Березка судив стартовий поєдинок біло-зелених нового чемпіонату у Львові проти Карпат. Тоді Ворскла здобула перемогу ― 2:0, а Березка показав гравцям полтавської команди три жовті картки.

Допомагатимуть Березці проводити матчу арбітри на лінії: Олексій Андрєєв (Донецьк) та Микола Левко (Чернівці). Додаткові арбітри ― Сергій Бойко (Іванків) та Олександр Іванов (Макїївка). Резервний арбітр ― Андрій Лібстер (Луганськ). Суддівський спостерігач ― Ярослав Грисьо (Львів).

Нагадаємо, що матч Ворскла ― Чорноморець відбудеться 23 листопада у Полтаві на стадіоні Ворскла. Початок о 13.30. Пряма трансляція на каналі Футбол.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода