Останні новини - 27-11-2013, 10:11 - sasa 154

Сергій Даньковський – арбітр матчу Металург Донецьк – Ворскла

Сергій Даньковський – арбітр матчу Металург Донецьк – Ворскла

Визначилася бригада арбітрів який обслуговуватиме матч 18 туру чемпіонату України у Прем\’єр-лізі між донецьким Металургом та Ворсклою

Головний арбітр матчу ― 35-річний киянин Сергій Даньковський. Для нього це буде п\’ятий поєдинок цього сезону в Прем\’єр-лізі. Ні Металург, ні Ворсклу цього сезону Даньковський не судив. А ось минулого чемпіонату Сергій двічі обслуговував матчі за участю полтавської команди: у першому турі у Полтаві судив матч Ворскла ― Кривбас ― 0:1 (вилучення за фол останньої надії Сергія Долганського та шість жовтих карток) та поєдинок 27 туру у Запоріжжі Металург ― Ворскла ― 0:4 (шість жовтих карток ― дві у пасив ворсклян).

Допомагатимуть Даньковському проводити матч арбітри на лінії ― Андрій Єремєєв (Миколаїв) та Олександр Холодинський (Лозова). Додаткові арбітри ― Віталій Романов (Дніпропетровськ) та Юрій Фощій (Черкаси). Резервний арбітр ― Любомир Харко (Луцьк). Суддівський спостерігач ― Вадим Шевченко (Київ).

Нагадуємо, що останній матч Ворскли у 2013 році відбудеться у Донецьку, у п\’ятницю, 29 листопада на стадіоні Металург. Початок зустрічі о 19 годині. Пряма трансляція на каналі Футбол.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода