- 19-06-2013, 08:06 - sasa 102

Сергій Долганський залишає Ворсклу

Сергій Долганський залишає Ворсклу

Багаторічний капітан полтавської команди, 38-річний голкіпер Сергій Долганський завтра не поїде з командою Василя Сачко до Словенії на навчально-тренувальний збір ворсклян.

Як повідомляє Полтавщина Спорт, причина – рішення керівництва клубу про припинення співпраці, хоча Долганський має на руках чинний контракт.

Свій перший матч у складі біло-зелених Сергій Миколайович провів більше 12 років ― 11 березня 2001 року в Донецьку, коли команда Сергія Морозова в присутності майже 30 тисяч глядачів мінімально поступилася команді Віктора Прокопенка – 0:1. З тих пір Долганський міцно зайняв місце на останньому рубежі полтавців. Правда, кілька разів він ішов “на підвищення” – то до Шахтаря, то до донецького Металурга. Не можна недооцінювати також роль Долганського у становленні майбутнього воротаря національної збірної України Андрія Пятова, який кілька років працював під початком свого старшого колеги.

А 19 квітня цього року Долганський, як виявилося, зіграв свій останній матч у складі ворсклян (наші земляки програли його в Маріуполі з тим же рахунком 0:1). Ігри, що залишилися минулого сезону провів у рамці полтавських воріт дублер Долганського – Непогодов. Всього в минулому сезоні Долганський зіграв за ворсклян в 24 офіційних поєдинках, а за кар’єру – в 249!

Цікаво, що Сергій Долганський не збирається, незважаючи на солідний за футбольними мірками вік, закінчувати свою кар’єру, а готовий розглядати всі можливі варіанти її продовження. Так що час для прощального матчу популярного голкіпера ще не настав!

Погода