Прес-конференції - 20-10-2013, 11:10 - sasa 199

Сергій Пучков: Ми їхали за перемогою

Сергій Пучков: Ми їхали за перемогою

Післяматчева прес-конференція наставника запорізького Металурга Сергія Пучкова

– Давайте відразу ваші питання , тут коментувати нічого…

– Металург грав добре, але чого ж все-таки не вистачило для перемоги?
– От ви задаєте питання, як ми грали, як виглядали, а самі спробуйте дайте відповідь на нього. От не знаю… Які можуть бути претензії до гравців у сьогоднішньому матчі? Всі чудово все бачили, в тому числі і моменти, які ми створюємо. Я давав флеш-інтерв\’ю, перед цим подивився епізод з першим забитим голом, – там, по-моєму, було поза грою. Хоча показали момент швидко, я міг і не побачити… Нападник наш, який вийшов на заміну, все зробив , тільки забивай м\’яч – і результат був би іншим.

– Нічия була б справедливим підсумком?
– Ми їхали за перемогою…

– Наскільки ви ретельно вивчали суперника? Ворскла грає в досить прогнозований футбол, атакує флангами, покладається на простріли. Саме так був забитий другий гол. Або ж вам просто трохи не пощастило?
– Ви самі сказали, що не пощастило. Наш захисник ж не спеціально м\’яч у свої ворота відправив. Він виправляв помилку під час прострілу. Це футбол – хоч ми всі перекривали, розуміючи небезпеку. Але зловили нас на контратаці – вони ж теж нас вивчали. Швидка контратака – і автогол. Але ви ж бачили, як хлопці старалися, грали. Перевага була у Металурга. Що створила Ворскла? Назвіть моменти. Ось бачите, вам нічого сказати. А ми можемо… Плюс у другому таймі забили чистий м\’яч, але суддя не зарахував, знайшов якусь руку незрозумілу. Але вони що хочуть, те й придумують. За рахунку 2:1 ми забили чистий гол, нічого там не було… Але це футбол… Все, дякую.

Погода