- 23-01-2013, 10:01 - sasa 194

Сергій Сілюк: \”Треба трішки потерпіти\”

Сергій Сілюк: \”Треба трішки потерпіти\”

Новачок полтавської команди, підписав контракт відразу по прильоту з першого збору в Сіде, говорить про перші враження від роботи в новому колективі.

– Сергій, які перші враження та емоції, пов\’язані з приходом у полтавський клуб?
– Враження найпозитивніші. Я свідомо йшов до того, щоб змінити команду. Перше, що кинулося в очі – \”Ворскла\” має дуже згуртований, дружний колектив. Мене прийняли тепло, що я відчув на якомусь духовному рівні. Поки все мені подобається. Хочеться, щоб це тривало.

– На першому зборі було важкувато всім. Навантаження були запропоновані пристойні тренерським штабом Сергія Свистуна?
– Так, що є, то є. Але на зборах закладається фундамент фізичної підготовки. Доводиться виконувати багато бігової роботи. Кожному футболісту подобається більше возитися з м\’ячем, але ми всі розуміємо, як професіонали, що всі компоненти в підготовці необхідні. Як би складно не було, потрібно працювати через не можу і трішки потерпіти.

– У \”Зорі\” ти спочатку мав місце в складі, приносячи користь команді, а потім все якось різко обернулася проти тебе. Можеш назвати об\’єктивні причини?
– Не знаю всіх причин на сто відсотків. У чомусь, звичайно, моя вина, що не зміг мати постійного місця в основному складі. Юрій Миколайович Вернидуб, чомусь, не бачив мене в тих ігрових схемах, які сам розробляв. Звинувачувати тут когось не хочеться. Сам, значить, не допрацьовував. Все це в минулому, я так думаю.

– Ви обговорювали з тренером, на якій позиції він тебе хоче бачити?
– Зараз йде робочий процес, збори. Тренери хочуть вибрати найбільш оптимальний варіант розташування на полі наявних виконавців. Буду намагатися завоювати місце в складі. Попереду ще два збори. Багато належить попотіти. Є велике бажання багато працювати в такому колективі, де все створено для повноцінної підготовки, а після досягати високих результатів з \”Ворсклою\”.

 

Прес-служба ФК \”Ворскла\”

Погода