Останні новини - 23-06-2013, 04:06 - sasa 166

Сергій Свистун – головний тренер Кременя

Сергій Свистун – головний тренер Кременя

Екс-наставник Ворскли завтра буде представлений гравцям клубу другої ліги МФК Кремінь (Кременчук) в якості нового головного тренера команди.

Сергій Свистун, поступившись Василю Сачко своїм місцем у Полтаві, недовго залишався без діла. Президент Ворскли (а за сумісництвом – мер Кременчука та почесний президент Кременя) Олег Бабаєв знайшов для Сергія Володимировича новий виклик. Тепер перед Кременем стоятиме конкретна мета – вихід у першу лігу, для чого Олег Мейданович пообіцяв зробити все, що в його силах.

Сергій Свистун повертається в «рідні пенати». Як відомо, тренер із Кременчука до від\’їзду до Полтави не один сезон працював з Кременем, і той досвід, який наставник придбав у структурі Ворскли, будемо сподіватися, допоможе вирішити за один сезон поставлене перед ним завдання.

Футболісти кременчуцького клубу виходять з відпустки завтра. Напевно склад команди буде посилено – у тому числі і полтавськими гравцями. Екс-наставник кременчужан Юрій Чумак, за наявною інформацією, увійде до тренерського штабу Сергія Свистуна.

Полтавщина Спорт

Погода