Прес-конференції - 29-03-2013, 10:03 - sasa 152

Сергій Свистун: Я вірю в команду, вірю в хлопців

Сергій Свистун: Я вірю в команду, вірю в хлопців

Наставник Ворскли продовжує вірити в своїх підопічних і вважає, що все буде гаразд

 

– Ми налаштовували хлопців на гру, ніби на битву під Москвою, коли відступати вже нікуди. За настроєм, боротьбою до хлопців претензій немає. Але так, дійсно, виконавчої майстерності нам не вистачає. Будемо працювати далі, виправляти помилки…

 

– Коли ви працювали в дублі, та команда була серед лідерів, а її гравців запрошували до молодіжної збірної. Які зараз перспективи у цієї молоді, у команди загалом?

– Перехід від молодіжного складу до основного не такий швидкий. Я думаю, що цим хлопцям ще потрібен час – і Громову, і Пердуті, і Будніку. Є, звичайно, талановити одиниці, котрі і у 18 років можуть за збірну грати. Але я не можу сказати, що наша молодь була на рівні збірників. З ними ще потрібно працювати, є в них і задатки, є і негативні якості. Для цього потрібен час.

 

– А як справи у Баранніка?

– Людина-травма. Тільки набрав форму – добре пройшов збори, почав забивати, але знову отримав травму. Розпочали чемпіонат – в нього ще одна. Йому потрібно поміняти відношення в побуті, а то він ризикує так і залишитися назавжди в перспективних.

 

– Проблема саме в ньому?

– Мені здається, побутові всі ці проблеми, не знаю навіть. Потрібно, щоб людина в себе заглянула і в собі шукала причини, чому до цих пір не може заграти.

 

– Тобто йдеться про порушення режиму?

– Я його за руку не ловив. На базу він приїжджає завжди в нормі. Вони ж усі дорослі люди, няньку до кожного не приставиш.

 

– Попереду ігри з Дніпром, Металістом… Які перспективи у Ворскли?

– Я вірю в команду, вірю в хлопців.

 

– Прокоментуйте вихід Курілова на заміну на позицію центрфорварда.

– Останні хвилин 10-15 гра перетворилася в навалу. А Курілов дуже добре грає головою. У зрості ми програвали двом їхнім центральним захисникам. З цією метою, з розрахунком на стандартні положення і випускали Курілова. Пару раз він дійсно непогано скинув головою. Були моменти, які потрібно було доводити до кінця.

 

Євген БРИЖ

Погода