- 01-02-2013, 12:02 - sasa 223

Сергій Вовкодав: \”Було б щастя, та нещастя допомогло\”

Сергій Вовкодав: \”Було б щастя, та нещастя допомогло\”

Захисник \”Ворскли\” продовжує відновлюватися після перенесеної операції на коліні, ні на хвилину не випускаючи з поля зору всі новини, пов\’язані з тренувальними зборами команди.

\"Сергій– Сергію, знаємо, що рішення про операцію відкладалося до повного підтвердження невтішного діагнозу. Після відпустки ти вийшов на роботу, і вже потім дізнався, що хірургічне втручання неминуче…
– Перед закінченням першого кола чемпіонату на тренуванні травмував коліно. Болі не було, тренування тимчасово вирішили припинити, щоб не нашкодити ще більше. Тим більше, вже відпустку на носі була. Період відпочинку, на жаль, результатів не дав. Після відновлення роботи знову відчув біль, насилувати себе далі не міг. Підійшов до лікаря команди Миколи Івановича, і ми вирішили, що потрібно їхати проходити поглиблене обстеження в Київ. Там в одній з клінік мені сказали, що операція потрібна обов\’язково. Все пройшло нормально. Зараз змушений стежити за партнерами по команді з інтернету.

– Що робиш в плані реабілітації?
– Після закінчення двотижневого терміну після операції зняли шви. Зараз вже закинув милиці. Ходжу на процедури, плаваю в басейні.

– З хлопцями підтримуєш зв\’язок?
– Так, спілкуємося. В основному за допомогою соціальних мереж. Хвилююся за них, цікавлюся, як вони справляються з навантаженнями.

– Чув, що з дня на день в твоєму сімействі одним футболістом стане більше…
– Та ось вже в передчутті, можна так сказати. Не можу дочекатися появи синульки на світ. У моєму випадку рідні та знайомі кажуть, що не було б щастя, та нещастя допомогло. У тому плані, що будь я на зборах із командою, напевно, пропустив би цей знаменний момент в нашій з дружиною життя.

– Точно в голові прокручуєш думки, як би швидше повернутися в робочий ритм?
– Це абсолютна правда! Голову не опускаю. Упевнений, що зможу після свого відновлення принести чимало користі команді.

– Пам\’ятаєш свій перший матч за основний склад \”Ворскли\”?
– Ще б пак! Це було 21 листопада 2009 року. Микола Петрович Павлов випустив мене на кілька хвилин у переможній для нашої команди грі з київською \”Оболонню\”. Такі епізоди залишаються у пам\’яті на все життя.

Арем ЛОБАНОВ

Прес-служба ФК \”Ворскла\”

Погода