- 02-09-2012, 12:09 - sasa 173

Сергій Юран: \”Перемогу з рахунком 1:0 святкуватиме \”Шахтар\”

Сергій Юран: \”Перемогу з рахунком 1:0 святкуватиме \”Шахтар\”

Відомий у минулому нападник московського \”​​Спартака\” і київського \”​​Динамо\”, а нині головний тренер \”Сибіру\” Сергій Юран поділився очікуваннями від центрального матчу 8-го туру української прем\’єр-ліги, в рамках якого \”​​Шахтар\” прийме динамівців на полі \”Донбас Арени \”. На думку Юрана, фаворитами в цьому протистоянні є чинні чемпіони країни.

\”Поєдинок чекає дуже цікавий, і я з цікавістю буду його дивитися по телебаченню. В Донецьку зустрінуться два принципові супротивника, є конкурентами в боротьбі за золоті медалі. Перевага в цій дуелі віддаю\” гірникам \”, на стороні яких буде прекрасна підтримка \”Донбас Арени\”.

\”Шахтар\” – фаворит і за рівнем демонстрованої гри, і по стабільності. Динамівці ж ледь не вилетіли з Ліги чемпіонів, переживши стресовий другий тайм повторного матчу з \”Боруссією\”. Велике питання – чи зуміють вони відновитися в першу чергу психологічно. Думаю, що в майбутньому матчі перемогу з рахунком 1:0 святкуватиме \”Шахтар\”, – наводить прогноз Юрана видання \”Команда\”.

Погода