Матчі - 23-04-2013, 05:04 - sasa 162

U-19. Шахтар познущався над Ворсклою

U-19. Шахтар познущався над Ворсклою

Юнацький склад ворсклян зазнав нищівної поразки в Донецьку від Шахтаря.

Першість U-19. Група 1
Шахтар ― Ворскла ― 9:1
Протокол

Футболісти в оранжево-чорному з перших же хвилин активно пішли вперед і почали плести комбінаційне павутиння у штрафному суперника. Перший же розіграш кутового виявився результативним. Адаменко в хорошому стрибку ударом головою замкнув дальню штангу. За десять хвилин Білоног подвоїв рахунок – 2:0.



Донеччани продовжували розривати оборону гостей. Спроба «Ворскли» відповісти небезпекою біля володінь Ставицького ні до чого не призвела. Ще в першому таймі господарі довели рахунок до великого. Міранян дальнім ударом залишив воротаря ворсклян безпорадним. Перед самим свистком на перерву «гірники» розіграли зразково-показову контратаку, фінальним ударом якої став шикарний закид Череди на Білонога. Дмитро спокійно прийняв м\’яч, вийшов сам на сам і гарматним пострілом оформив дубль. Але й це було ще не все. Гості, по суті, здалися, а «гірники» продовжували йти вперед. П\’ятий гол після передачі Череди гросмейстерським ударом у кут провів Міранян.



Другий тайм також розпочався під диктовку господарів. Вийшовши на заміну, Русін передачею врозріз вивів на ударну позицію Адаменка, але удар Микити пройшов повз. Зате вже другий пас у матчі від Русина виявився результативним: його простріл із флангу вдало замкнув Міранян. Наступний гол у виконанні господарів й зовсім вийшов на диво. Габелок сам протягнув м\’яч через півполя, обігравши на шляху чи не всіх суперників, і влучним ударом не залишив воротарю шансів на порятунок.

Погром оборонних порядків біло-зелених тривав. Стефлюк протягом однієї хвилини тричі міг спрямувати м\’яч у сітку, але не використав свої моменти. А ось Адаменко оформив дубль після розіграшу кутового. Ще за хвилину Русин вийшов сам на сам і впевнено перекинув м\’яч через голкіпера, який вийшов із воріт. Гол престижу гості забили красивим ударом зі штрафного у дев\’ятку, яким відзначився Ічанський.



Старший тренер ворсклян Олександр Омельчук після зустрічі не став коментувати її результат, зазначивши, що в цьому матчі все й так було видно на футбольному полі, – інформує прес-служба гірників.

Матчі - 11-08-2012, 10:08 - sasa 162

\”Шахтар\” познущався над \”Ворсклою\”

U-19. Шахтар познущався над Ворсклою

Молодь \”Ворскли\” вщент програла в Донецьку \”Шахтарю\” – 1:6

 

Шахтар – Ворскла – 6:1

Протокол

Фото

 

До 20-й хвилини на полі було відносно спокійно. У команд моментів для взяття воріт практично не було. Перша ж помилка ворсклян в обороні привела до голу. В\’ячеслав Танковський скористався невеликою кількістю простору в районі лінії штрафного майданчика і точно пробив у лівий від воротаря кут – 1:0. Ще через десять хвилин, Нехтій вискочив з-за спин захисників і вдруге вразив ворота «Ворскли – 2:0. Кінець тайму для полтавців, а зокрема для молодого голкіпера Ярослава Бурдейного, вийшов майже трагічним. Нападник молодих «гірників» отримавши відмінний пас від півзахисника на всіх парах рвався до воріт, але був зупинений 66-м номером біло-зелених. Анатолій Жабченко, арбітр матчу, був нещадний – червона картка для Ярослава і пенальті вже в ворота Кирила Ванюкова, який кількома днями раніше непогано проявив себе в турнірі 19-річних. Але проти бразильської техніки пробиття пенальті від Дентіньо в Кирила аргументів не знайшлося. А тому – 3:0.

У другому таймі Будник, який вийшов на заміну, вирішив перевірити – а чи не заснув голкіпер гірнкив? Спочатку Євген потужно пробив зі штрафного – воротаря виручила хрестовина. А потім же з гри атакуючий півзахисник «Ворскли» красиво закручував у дальній кут, але каркас воріт знову допоміг «Шахтареві». Цього разу штанга підстрахувала воротаря. На 80 хвилині у Сергія Свистуна зіграла інша заміна в особі форварда Микити Вовченко. Микита заробив пенальті і сам же його реалізував потужним ударом – 3:1. А далі …

 

От якщо кінець першого тайму був майже трагічним, то фінал гри вийшов драматичним. Акулінін, який не задовго до цього вийшов на поле, більш ніж вдало увійшов у гру. Він хвилин за п\’ять оформив хет-трик. Причому забивав він на будь-який смак, а партнери вміло підносили йому снаряди. У «гірників» був шанс при всьому при цьому забити ще і сьомий, але досвідчений Федецький з 11-метрової позначки не влучив по воротах, повідомлєя прес-служба ворсклян. В результаті, нищівна поразка молодіжного складу «Ворскли».

Погода