Матчі - 20-09-2013, 06:09 - sasa 198

U21. Шахтар і Ворскла забили 11 голів на двох

U21. Шахтар і Ворскла забили 11 голів на двох

Молодіжний склад Ворскли забив 5 голів у ворота донецького Шахтаря, але цього виявилося недостатньо для перемоги

Першість U21
Шахтар ― Ворскла ― 6:5
Протокол

Минулого сезону молодіжка ворсклян програла в Донецьку ― 1:6. Цього разу ворскляни теж пропустили шість голів, але змогли забити у ворота суперника п\’ять м\’ячів. До того ж у складі гірників на поле вийшли Чигринський, Ісмаїлі, Воловик, Шиндер ― гравці основного складу. Як хтось пожартував, ці четверо футболістів коштують дорожче, ніж увесь молодіжний склад Ворскли разом взятий. Однак, незважаючи на присутність у складі Шахтаря відомих прізвищ, біло-зелені змогли дати справжній бій господарям поля і билися на полі до останньої хвилини матчу.

Шахтар дуже активно розпочав зустріч і вже на десятій хвилині упевнено вів у рахунку. Спершу Шиндер вийшов сам на сам із голкіпером гостей, обіграв того і відправив м\’яч у порожні ворота. А трохи згодом  передачею з глибини від Танковського розпорядився Юрченко, який вискочив на рандеву з Ткаченком і не залишив супернику жодного шансу на порятунок.



Темп дещо знизився, і полтавці змогли забити. Рябушко зважився на дальній удар, Сарнавський, здавалося, зафіксував мокрий м\’яч, але не впорався з ним і випустив за лінію воріт. Практично відразу ж знову довести перевагу своєї команди до двох голів міг Чигринський, проте з його ударом головою впритул Ткаченко впорався.



Наприкінці першої половини зустрічі команди обмінялися голами. Шмиголь зрівняв рахунок точним пострілом у кут з-за меж штрафного майданчика. А вже в компенсований час Шиндер заробив пенальті, і Юрченко ударом із точки вивів Шахтар вперед.



У самому дебюті другого тайму рахунок знову став рівним. Одарюк пройшов праворуч уздовж лінії штрафного майданчика, пробив із гострого кута, Сарнавський м\’яч відбив, але на добиванні першим був Шмиголь – 3:3.

Донеччани наполегливо йшли вперед, і старання дали результат. Коваленко красивим ударом у стрибку замкнув флангову подачу справа. Через дві хвилини Шиндер із зручної позиції закинув м\’яч за спину кіперу ворсклян і точно в дев\’ятку.



Однак на тому команди не зупинилися. Вже в заключні хвилини Танковський потужним ударом втілив у гол простріл Ісмаїлі з лівого флангу, а в доданий час Рябушко двічі вразив ворота Шахтаря з пенальті. У підсумку до фінального свистка на табло тенісний рахунок 6:5.

Погода