- 29-09-2020, 07:09 - admin 663

Що футболісту купити на Чорну п’ятницю

Що футболісту купити на Чорну п’ятницю

День подяки — далеко не найулюбленіше свято українців, однак традиція очікувати знижок на Чорну п’ятницю все більше вкорінюється в наше життя. Різноманітні акції та дисконти — це прекрасна можливість придбати річ, про котру ви давно мріяли, однак все не вистачало грошей. І мова йде не лише про побутову техніку, знижки розповсюджуються практично на будь-які товари, включаючи і футбольний інвентар та обладнання.

Хороші бутси — гарантія комфортної гри та тренувань

Взуття — це основа гри. Щоб забивати яскраві голи та радувати фанів неймовірним дриблінгом, слід відповідально підійти до купівлі бутсів. Серед основних критеріїв вибору взуття варто виокремити:

  • Тип покриття. Якщо грати на траві, звертайте увагу на бутси з маркуванням HG. Для асфальту варто брати моделі без шипів. На синтетичних поверхнях гарно себе показує взуття типу FG, в той час як для гри на м’якій та вологій землі знадобляться бутси SG.

  • Розмір. Грати повинно бути зручно. Пам’ятайте, що розтягується тільки натуральна шкіра, синтетика залишиться такою ж, як і при купівлі. Товщина носка та футбольної гетри мають збігатись

  • Особливості використання. Для професійних футболістів, котрі грають на сучасних і облагороджених полях, потрібно купувати якісне взуття. А от для школяра, що днює й ночує на міні-стадіоні, згодяться і дешевші моделі.

У Чорну п’ятницю варто задуматись навіть над купівлею брендового футбольного взуття Nike, Puma, Reebok та Adidas — під час сезону знижок такі бутси іноді обходяться дешевше, аніж бюджетні аналоги у звичайні дні.

Форма — ідентифікація та стиль

Приваблива форма сили та витривалості не додасть, однак +100500 до впевненості з неї гарантовані. Особливо, якщо однакові шорти та футболки будуть у всіх членів команди. Форма не повинна сковувати рухи, є варіанти для будь-яких сезонів. З матеріалів перевагу варто віддати поліестеру. Сучасна синтетика дихає, поглинає вологу та вирізняється гарними водовідштовхувальними властивостями. Під форму слід взяти щитки — це вбереже гравця від серйозних травм.

Силове обладнання та кардіотренажери

Тренажер — річ недешева, тому Блек Фрайдей ідеально підійде для їх купівлі. Футболістам слід звернути увагу на таке обладнання:

  • бігова доріжка — чудове рішення, аби займатися кардіо прямо вдома, що значно економить час на тренування;

  • орбітрек — прекрасна альтернатива звичайному бігу, такі тренажери не шкодять суглобам;

  • шведська стінка — обладнання допомагає як підтримувати форму загалом, так і прокачати конкретні групи м’язів;

  • тренажери для ніг — знадобляться для підвищення сили удару, Кріштіану Роналду їх використовує, а він дурного не порадить.

Додаткові аксесуари для футболістів

Окрім того, знижки на Чорну п’ятницю стануть непоганим стимулом, аби придбати й інший інвентар:

  • м’ячі та сітки до них;

  • пляшечки для води;

  • насоси та голки.

Також вам може знадобитись тренерське та суддівське спорядження (макети поля, манішки, інвентар для проведення занять, контейнери для пляшок, прапорці). Футбол — це не просто гра, а сенс життя багатьох, а з якісним обладнанням та інвентарем таке заняття приносите максимум задоволення!

Погода