Стрічка новин - 03-04-2013, 08:04 - sasa 182

Андрій Шевченко скоро стане тренером

Андрій Шевченко скоро стане тренером

Директор Центру ліцензування ФФУ Анатолій Бузник розповів, що Андрій Шевченко ще взимку подзвонив йому і сказав, що хоче отримати диплом А + B.

– Андрій подзвонив взимку і дізнався, що від нього вимагається для початку навчання. Потім пройшов співбесіду. Якщо Шевченко отримає ліцензію А + B, то це не означає, що він залишиться працювати в Україні. Він зможе працювати в будь-якому європейському клубі, – сказав Анатолій Іванович.

У перший день занять екс-футболіст запізнився на ранкові заняття і приїхав на «Оболонь-Арену» тільки до обіду. Як виявилося, він такий не один. Наприклад, Олег Венглинський приїхав тільки за атрибутикою національної збірної України, яку видають всім «студентам». Шевченко ж на заняття залишився і, за словами його однокурсників, взявся за навчання дуже серйозно.

Після отримання ліцензії A + B Андрій Шевченко може увійти до тренерського штабу київського «Динамо». У самому клубі від Шевченка не відмовляться, сказав \”Коментарям\” джерело в «Динамо». Не можна виключати і варіант при якому Шевченко поїде працювати в «Челсі», де він спочатку буде тренувати молодих футболістів команди Абрамовича.

Погода