Аматори - 28-07-2010, 10:07 - sasa 182

\”Шишацький Кубок\”: чвертьфінали без сенсацій

\”Шишацький Кубок\”: чвертьфінали без сенсацій

28 липня відбулися чвертьфінальні матчі турніру «Шишацький Кубок», в яких не зафіксовані сенсаційні результати, а також не було великих рахунків.

Чинний чемпіон області – «Велика Багачка» вдома з мінімальним рахунком 1:0 обіграла ФК «Рудка» з Гребінківського району. Як зазначив один з тренерів гостей Сергій Симоненко, в цілому гра пройшла за переваги господарів поля. Єдиний і переможний гол провів зі штрафного у самісіньку «дев’ятку» Олександр Диндіков. Тренери гребінківської команди Юрій Черницький і Сергій Симоненко завдячують за підтримку в цих змаганнях СФГ «Каміла» з села Рудка, яке очолює Іван Буць. Щодо багаччан, то вони вийшли до півфіналу, де їх суперником буде ФК «Пирятин».

Пирятинці перемогли ФК «Миргород» – 3:2. Цікаво, що «шишацька футбольна фортуна» на боці ФК «Пирятин». Судіть самі: всі матчі турніру (окрім матчу зі слабкою «Сулою») команда проводила вдома – з «Харчовиком» (Червонозаводське), ФК «Лубни», ФК «Миргород» і півфінал, з «Великою Багачкою», теж буде в Пирятині!

Запекла боротьба точилася на полі стадіону Гоголевого, де місцева «Зоря» приймала «Псел» із Гадяча. Основний час матчу переможця не виявив – 0:0. А додатковий приніс перемогу господарям – 2:0. У піфіналі «Зоря» зіграє на виїзді проти «Ниви» (Філенкове), яка здолала «Ворсклу-Газовик» з Опішного.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода