Першість Полтавщини - 20-10-2013, 10:10 - sasa 124

Шишаки можуть вийти до вищої ліги

Шишаки можуть вийти до вищої ліги

На футбольних полях Полтавщини були зіграні матчі передостаннього  туру першості області з футболу серед команд групи «А», з яких досить цікавими виявилися протистояння лідерів і середнячків змагань.

«Харчовик» (Червонозаводське) – ФК «Шишаки» 1:3.
Матч першого кола: 0:1.
У цьому протистоянні перевага була на боці гостей, які втілили її у забиті м’ячі. У переможців двічі відзначився Віталій Перетятько і один раз Артем Швидкий, у господарів гол-престижу провів Андрій Батрак. За тур до закінчення змагань, Шишаки забронювали за собою перше місце. І тепер мають зіграти з переможцем групи Б аби виявити чемпіона першої ліги. Наступного сезону, якщо нічого не трапиться, не виключно, що Шишаки візьмуть старт у вищій лізі першості Полтавщини. Юнаки: 0:1.

Богатый старик женился на юной красавице… Так начинаются многие свадебные тосты. У нас вы найдете поздравления и тосты на все случаи жизни!

«Фортуна» (Кейбалівка) – «Локомотив» (Гребінка) 3:2.
Матч першого кола: 2:3.
Це протистояння сусідів-суперників завершилося на користь господарів, які більше прагнули до позитивного результату. Цікаво, що у двох матчах цьогорічного чемпіонату був зафіксований однаковий рахунок – 3:2. Залізничники, як і завжди, не хотіли поступатися, але як кажуть «футбол є футбол». За підсумками матчу у переможців голи провели Андрій Медяник, Олександр Дубравін і Сергій Гайдук. У переможених м’ячі забивали Денис Кривошея і Богдан Шевченко. Юнаки: 1:0.

«Зеніт» (Калайдинці) – «Амарант» (Лохвиця) 4:0.
Цей поєдинок пройшов на стадіоні «Торпедо» в Лубнах, в якому була беззаперечна перевага господарів. Два голи у них провів Роман Кирпиченко і по одному м’ячу забили Дмитро Нечипоренко і Ярослав Рева. Гадаю, що у чемпіонаті області-2014 зенітівці складуть гідну конкуренцію цьогорічних лідерів. Юнаки: 0:6.

ФК «Миргород» – ФК «Лубни» 0:2.
Матч першого кола: 1:1.
Голи: Петришин (39, з пенальті), Бараннік (68).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода