Першість Полтавщини - 04-11-2013, 02:11 - sasa 224

Шишаки – першоліговий чемпіон

Шишаки – першоліговий чемпіон

ФК «Шишаки» – «Нива» (Кошманівка) 1:0 (1:0).
 Чемпіонат області. Фінал. Матч за І місце. 3 листопада. Пирятин. Стадіон «Ювілейний». +12С. 146 глядачів.
Судді: Ю. Павлюченко, О. Дробітько (обидва – Полтава), О. Кривогуз (Кобеляки).

Резервний арбітр: А. Сидоренко (Полтава).
Делегат-інспектор: О. Дігтяр (Полтава).
«Шишаки»: Гирка, Глушко, Дрофич, Харітенко, Папірний, Тимченко, Мікійчук, Соболєв, Швидкий, Скубій (Гришко, 65), Перетятько (Каюн, 70 (Борідко, 88)).  Тренер: А. Шарлай.
«Нива»: Цокур, Неборак, Латенко, Васильєв, Гайдар, Хріпко (Потапов, 72), Сінченко, Борсала, Гиря (Папенко, 61), Міхайленко, Сітак. Тренер: В. Остах.
Гол: Перетятько (34).

 

Основний поєдинок за звання першолігового чемпіона Полтавщини видався на славу.

Щодо перипетій у матчі, то на 34-й хвилині відзначився голом Віталій Перетятько. 1:0 повели у рахунку номінальні господарі. Далі поєдинок проходив за обопільних атак суперників, які не відзначилися взяттям воріт своїх опонентів. Після перерви гра стала більш напруженішою і краще на футбольному полі грала кошманівська команда, яка діяла більш конструктивніше, створивши чимало голевих моментів. Гадаю, кращими у «Ниві» у передній ланці атаки були Володимир Борсало, Олег Сітак і Андрій Міхайленко, який є капітаном команди. Але цього дня у них не зовсім «виходило» у завершенні атак.

У підсумку – неординарна, але справедлива перемога шишацьких футболістів з рахунком 1:0, який був достатнім, щоб взяти «золото» цьогорічного чемпіонату.

На урочистих футбольних церемоніях присутніх привітав голова ФФПО Олександр Кудацький, який вручив нагороди переможцю і призеру, кращим гравцям цього матчу. Ними стали Олег Сітак («Нива») і Дмитро Дрофич («Шишаки»). А команда-переможниця, тобто ФК «Шишаки», отримала чудовий красень-кубок. На завершення повідомлю, що за ходом вищезгаданого матчу у Пирятині спостерігав Міністр молоді і спорту України Равіль Сафіуллін.

Юрій КЛИМЧЕНКО з Пирятина

Погода