Новини - 30-11-2021, 08:11 - admin 6154

Шість великих поразок Максимова

Поразка в Дніпрі стала шостою, в якій «Ворскла» під керівництвом Юрія Максимова програла з різницею в три і більше м’ячів.
Юрій Максимов

Програвати завжди неприємно, а з великим рахунком – тим більше. У матчі проти «Дніпра-1» Юрій Максимов програв шостий матч з великим рахунком за той час, що він керує «Ворсклою». А це два роки.

Першої поразки з великим рахунком тренер зазнав уже в третьому матчі на чолі полтавців. У 17-му турі сезону 2019/20 «Ворскла» поступилася на виїзді «Олександрії» з рахунком 0:3.

Потім були ще три поразки з таким же рахунком: від «Маріуполя» та «Дніпра-1» у сезоні 2019/20 та від «Колоса» в сезоні 2021/21. Хоча поразку від дніпрян до Юрія Максимова можна віднести умовно, адже тоді на виїзді грав повністю дублюючий склад під керівництвом Віталія Косовського. Втім, рішення грати “дублем” приймав саме Максимов, який вирішив дати гравцям основного складу кілька зайвих днів відпустки після поразки в фіналі Кубку України від «Динамо».

Далі «Ворскла» програла два матчі з рахунком 1:5: у минулому сезоні вдома київському «Динамо» і в крайньому турі «Дніпру-1».

Комусь цифра у шість великих поразок за два роки може здатися великою. Хоча все пізнається в порівнянні. Наприклад, Віталій Косовський програв три матчі з великим рахунком за неповні півроку.

Погода