Матчі - 13-09-2013, 07:09 - sasa 178

Шоста поразка ворсклян

Шоста поразка ворсклян

Першість U21
Ворскла ― Севастополь ― 2:3
Протокол

Молодіжний склад Ворскли зазнав шостої поразки у сезоні. Цього разу підопічні Володимира Прокопиненка поступилися вдома Севастополю ― 2:3.

У першому таймі гості мали перевагу, вони більше атакували ворота Олександр Ткаченка, не раз могли забити. На щастя для ворсклян гравці Севастополя марнували свої моменти. Однак на перерву команди пішли відкривши рахунок. Після атаки з лівого краю, м\’яч був доставлений до штрафного майданчика, і Володимир переправив футбольний снаряд головою точно в дальній від воротаря кут.

По перерві все той таки Танчик подвоїв рахунок. Після гарного пасу нападник кримчан вибіг на вигідну позицію, «скинув» одного захисника, на хибному замаху обіграв іншого і пробив точно в кут – 0:2.

Буквально тут же полтавці результативно відповіли. Рябушко сам від свого штрафного почав атаку пасом на правий фланг, встиг блискавично прискоритися і сам же точно пробив після передачі.

Гості відповіли дуже стрімкою контратакою, яку завершив точним ударом Коваль у дальній кут – 1:3. Однак біло-зелені знову змогли скоротити відставання до мінімуму. За фол у штрафному був призначений пенальті. Пенальті бездоганно виконав Баранник – 2:3. Однак на більше господарів не вистачило. Чергова поразка ворсклян.

Погода