- 07-02-2010, 09:02 - sasa 218

Сьогодні визначаться переможці

Сьогодні визначаться переможці

У Миргороді розпочався чемпіонат області з хокею з шайбою. Він присвячений XXI-ій річниці виводу військ з Афганістану. У змаганнях беруть участь 12 команд, які представляють десять міст полтавського краю.

У чепміонаті-2010 учасники розподілені на чотири групи :«А» – ХК «Лохвиця», ХК «Хорол», ХК «Гадяч», «В» – ХК «Лубни», ХК «Миргород», ХК «Шишаки», «С» – ХК «Кремінь» (Кременчук), ХК «Старт» (Диканський район), ХК «Котельва», «Д» – полтавські ХК «Космос», ХК «Полтава», ХК «РРС». Переможці груп вийдуть до півфіналу, де вже за олімпійською системою розіграють призерів першості. Дві групи змагатимуться з 8 лютого у Полтаві і дві розпочали матчі у Миргороді вже з минулої п’ятниці.

Результати матчів перших турів, що відбулися в Миргороді: ХК «Лохвиця» – ХК «Хорол» – 7:2, ХК «Миргород» – ХК «Шишаки» – 5:4, ХК «Хорол» – ХК «Гадяч» – 4:6. Лубенський ХК «Лубни» здолав з футбольним рахунком 1:0 господарів льодового майданчика миргородців завдяки влучному кидку Сергія Сергієнка на 46 хвилині третього періоду.

Отже, після двох турів жодній з команд не вдалося два матчі поспіль виграти, а це значить, що переможці груп з\’ясуються в останньому турі, сьогодні. У групі ХК “Лохвиця” та ХК “Гадяч” з\’ясують між собою хто з них вийде в півфінал. У матчі ХК “Лубни” – “ХК “Шишаки”, лубенчанам достатньо зіграти внічию щоб вийти до четвірки кращих команд Полтавщини.

Півфінали пройдуть 12 лютого у Полтаві, 13 лютого – матчі за ІІІ і І місця.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода