Стрічка новин - 24-09-2012, 11:09 - sasa 159

Сьомін заяву про звільнення не писав, але поїхав до Москви

Сьомін заяву про звільнення не писав, але поїхав до Москви

Головний тренер київського \”​​Динамо\” Юрій Сьомін відлетів до Москви, але заяву не писав. Про це повідомляє Sport.ua з посиланням на своє джерело в клубі.

Поїздка в Москву була запланована заздалегідь, так як гравці і тренерський штаб отримали вихідний в понеділок, і Юрій Сьомін відправився додому.

Також деякі ЗМІ розтиражували інформацію про те, що наставник киян в емоційному пориві написав заяву про уход, але ця інформація також не відповідає дійсності. Президент клубу Ігор Суркіс перебуває у Києві, тому російський фахівець фізично не міг написати заяву і передати її президенту.

Сам Юрій Сьомін на прес-конференції після матчу з \”Шахтарем\” заявив, що \”керівництво клубу вирішує питання про те, йти чи ні у відставку головного тренера команди\”.

У вівторок Юрій Сьомін повернеться до Києва і продовжить підготовку \”Динамо\” до матчів чемпіонату України і Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, в неділю, 23 вересня, в 1/16 фіналу Кубка України київське \”Динамо\” розгромно програло донецькому \”Шахтареві\” на Донбас Арені.

Погода