Інтерв'ю гравців, тренерів - 17-12-2016, 09:12 - Націоналіст 193

Станіслав Богуш: «Питання заборгованості вирішую з новим генеральним директором «Ворскли»

Станіслав Богуш: «Питання заборгованості вирішую з новим генеральним директором «Ворскли»

Колишній голкіпер «Ворскли» Станіслав Богуш вже не вперше згадав про період свого перебування в Полтаві, а також заявив, що клуб винний йому гроші.

 

– Ще рік тому ви говорили про те, що навряд чи покинете «Ворсклу» і просимо в клубі Вас все влаштовує. Що змусило поміняти думку?

 

– Поміняв рішення не я, а тренер. У мене була розмова з тренером. Основна причина, по якій я покинув «Ворсклу» – це те, що я практично не грав у весняній частині попереднього чемпіонату. Це було пов’язано з пошкодженням, яке я отримав в кінці зборів.

 

Я не люблю висловлювати якісь образи, але я вважаю, що з професійних і людських моментів, мені можна було запропонувати якийсь контракт. Ніхто не говорить про якісь там суми чи ще щось. Я впевнений, що допоміг би ще команді. Просто мені не дали можливості відновитися, знову вийти на цей рівень і продовжувати грати. Просто в якийсь момент сказали: «Він травмований, значить – все».

 

А до цього я міг піти в польську лігу, але вирішив цього не робити.

 

– У «Ворскли» перед вами залишилися заборгованості?

 

– Залишилися, звичайно. Але ось зараз ми вирішуємо це питання з новим генеральним директором. Він виходить на контакт і каже, що у нього є бачення цих питань, негативних нюансів, які впливають і на результати команди, і на подальше існування клубу.

 

Як я зрозумів з особистої розмови з ним, клуб повинен бути і у нього є бажання цього. Просто є якісь моменти, реалії, які не пов’язані з футболом. Якісь просування є. Сподіваюся, що це все позитивно врегулюється і все буде нормально.

 

– Які реалії ви маєте на увазі?

 

– Економічні, фінансові. Рік тому багато клубів зменшували фінансування і переходили на більш прийнятні форми оплати, відповідно до економічної ситуації в країні. Керівництво «Ворскли» взяло на себе відповідальність і сказало, що урізати бюджет не будуть, що все буде так, як і було. Але, як ми бачимо, вони з цим впоралися не дуже. Напевно, правильніше було чесно сказати: «Ситуація така і така. Бюджет ми урізаємо, переходимо на іншу форму оплати. Але це було б чесно, і ті хлопці, які вважали, що ці умови є прийнятними, залишилися б у клубі і билися. Тоді вони б розуміли, що їх чекає завтра. Була б стабільність. А виходить так, що тебе обманюють. Ніхто не любить, коли його обманюють.

 

– Про яку заборгованість йде мова?

 

– З лютого місяця. Ось за лютий зараз намагається керівництво погасити. Наскільки я знаю, тих хлопців, які зараз в команді, підтримують, преміальні виплачують. Як то кажуть, щоб штани не спадали. А що стосується мене і хлопців, які пішли після кінця попереднього сезону, то їм не платили починаючи з лютого. У кого як.

 

Суму я вам не скажу, як би ви все не хотіли. Футболіст не грає до 60 років. У нього є короткий проміжок, за який хочеться максимально забезпечити себе, свою сім\’ю. Звичайно, ти залишаєш в іграх, на тренуваннях своє здоров’я. І, звичайно, неприйнятно, щоб тебе просто «кидали». Але мова не про це. Сподіваюся, цього не буде. Судячи з нашої розмови з генеральним директором, все повинно налагодитися.

 

Джерело: xsport.ua

Погода