Останні новини - 13-12-2015, 03:12 - sasa 148

Станіслав Богуш: \”Є труднощі у Ворсклі, нічого тут приховувати\”

Станіслав Богуш: \”Є труднощі у Ворсклі, нічого тут приховувати\”

Голкіпер полтавської \”Ворскли\” Станіслав Богуш в ефірі авторської програми Алли Бублій \”Моя гра\” на каналі \”Футбол 1\” розповів про перемогу над \”Дніпром\”, травми та власника \”Ворскли\”.

– Було дуже приємно обіграти дніпропетровців, ще й на їхньому полі. Я Бартолувічу сказав, що це перемога для нього. Младен доклав максимум зусиль у цьому матчі: віддав гольову передачу, загострював гру. У Бартуловіча була подвійна мотивація на цей поєдинок. Він, після гольового пасу навіть отримав невелику травму. За цю перемогу нам дали премію.

 

– Є труднощі в клубі, нічого тут приховувати. Але ця ситуація зараз практично у всіх. Але все ж є і багато позитивного – призначення президента: Роман Євгенович з нами практично на всі ігри їздить, спілкується з гравцями. Є впевненість в тому, що команда буде, є перспектива. Видно, що команда небайдужа власнику і керівництву.

Жеваго? Чесно кажучи, я жодного разу не бачив його. ФК \”Ворскла\” – це один з його численних проектів, і думаю, у нього є більш глобальні питання. Тому і був призначений новий президент \”Ворскли\”.

 

– Багато травм було у моїй кар\’єрі. Постійно з ними борюся. Так повелося ще з 20 років, коли була перша серйозна травма. Були й проблеми, які вимагали оперативного втручання. Зараз, слава Богу, від цього відійшов. Після матчу проти \”Жиліни\” остання травма була – на щастя, обійшлося без операції на цей раз, відбувся терапією. Взагалі, було десь близько 6-7 оперативних втручань. Самі операції – це півбіди, а ось реабілітація – справа складніша. Зупинитися? Це смерті подібно! Не можна просто лягти на диван і плакати.

Погода