Першість Полтавщини - 01-05-2011, 06:05 - sasa 211

Стартувала друга ліга

Стартувала друга ліга

Паралельно з вищим футбольним ешелоном Полтавщини стартує і друга ліга, яка розподілена на дві групи – «А» і «Б». Всього ж поведуть боротьбу за чемпіонство 20 команд.

Серед друголігових колективів виділимо дебютантів змагань. Це СК «Полтава», ФК «Фламінго» (Комсомольськ), «Динамо» (Решетилівка) та «Агро Ера» (Батьки) з Машівського району. Чемпіонат, який стартував 30 квітня, обіцяє бути цікавим і напруженим.

У селищі Червонозаводське Лохвицького району місцевий «Харчовик» у першому турі у групі «А» приймав команду з цікавою назвою «Че-Ка» з Піщаного Кременчуцького району. У дебютному протистоянні зійшлися старожили друголігових перегонів. На 69-й хвилині рахунок відкривають гості – відзначився Максим Лопатнюк. Зустріч вже завершувалася перемогою «Че-Ка», але на другій доданій хвилині гравець господарів Олексій Касьян забиває важливого для його команди м’яча – 1:1.

 

У групі «Б» цього дня були зіграні три матчі. Їх результати такі: «Динамо» (Решетилівка) – «Агро Ера» (Батьки) – 1:0, «Стандарт» (Нові Санжари) – «Маяк» (Котельва) – 1:1, «Зоря» (Гоголеве) – «Чайка» (Дейкалівка) – 0:1.

Результати матчів юнацьких складів команд:
«Харчовик» (Червонозаводське) – «Че-Ка» (Піщане) – 4:0
«Динамо» (Решетилівка) – «Агро Ера» (Батьки) – 7:0
«Стандарт» (Нові Санжари) – «Маяк» (Котельва) – 0:0
«Зоря» (Гоголеве) – «Чайка» (Дейкалівка) – 1:0.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

 

Календар групи \”А\”

Календар групи \”Б\”

Погода