Міні-футбол - 12-11-2013, 09:11 - sasa 137

Стартував Кубок Лубен

Стартував Кубок Лубен

Під патронатом Лубенської міської Федерації футболу, яку очолює Анатолій Гришанович, стартував цьогорічний відкритий розіграш Кубка міста з міні-футболу. В 1/8 фіналу за два ігрових дні суперниками у ворота суперників було забито 141 м’яч. Не обійшлося і без скандалу.

У кубкових баталіях повели боротьбу 15 команд, з яких 12 є міськими і по одній – представники з Оржицького, Лубенського і Хорольського району. Як повідомив секретар міні-футбольних змагань Іван Парасіч, результати матчів 1/8 фіналу такі: «Лубнигаз» (Лубни) – «Сервісагро-Полтава» (Лубни) 1:9 (Вдовенко – Порощай-4, Мірошниченко-3, Нестеренко, Безрідний) і 3:5 (Семенченко, Спасьоба, Карпець – Нестеренко, Шевченко, Савлук, Мірошниченко-2), «Сава і К» (Лубни) – «Експерт» (Лубни) 4:4 (Ебенгу, Рева, Шевченко-2 – Сидоренко-2, Шепелюк, Сірий) і 10:5 (Шевченко-3, Рева-4, Сухонос-2, Шоха – Заіров, Шепелюк, Товкач, Величко-2), «Гвардія» (Лубни) – «Фінеко» (Лубни) 9:0 (Хомич-4, Бувалець-3, Остапенко, Солошенко) і 9:5 (Остапенко, Хомич-3, Савчсенко-5 – Ганага-2, Гарнаженко, Артеменко, Товкач), «Грейд плюс» (Лубни) – «Світанок» (Заріг) 0:10 (Степаненко-4, Петришин-4, Маслак-2) і 5:9 (Мисник-3, Марченко, Івасюк – Степаненко-3, Петришин-3, Маслак-2, Ярмоленко) , «Динамо-Торпедо» (Лубни) – «Кристал» (Лубни), 11:3 (Дрібний-2, Стригунов, Забара-3, Симонькін-2, Сурма-2, Замахін – Гребіш, Тихоненко-2) і 5:6 (Малих-2, Підтоптаний, Мирко, Забара – Гетьман-2, Петренко, Тихоненко, Нагорний, Обмок), «Динамо» (Лубни) – «Лістех» (Лубни) 1:5 (Бадун – Богомолов-2, Якименко, Портяник, Хришаян) і 0:4 (Якименко-2, Богомолов, Хришаян), «Покровська Багачка» (Покровська Багачка) – «Гармонія» (Лубни) 2:4 (Павленко, Зінченко – М. Гайдук, Морозюк, Козаченко, Личман) і 5:7 (Олійник-4, Михачов – С. Гайдук, Личман-2, Козаченко, Савка).

 

Зазначимо, що під час поєдинку між лубенськими командами «Фінеко» і «Гвардія» гравець останньої 17-річний Сергій Бувалець заслужено був вилучений з майданчика за грубу гру досвідченим арбітром зустрічі Юріяє Юрченко. Але молодий футболіст, який за цей короткий час своєї футбольної кар’єри пограв у не одній команді, після червоної картки став нецензурно лаятися на адресу судді, за що був оргкомітетом змагань справедливо покараний – видалений на 10 матчів розіграшу кубка і чемпіонату міста. Команда «Зеніт» (Калайдинці) розпочне боротьбу з чвертьфіналу, в якому 16 листопада зустрічаються:

«Сервісагро-Полтава» – «Гвардія»,
«Гармонія» – «Зеніт»,
«Лістех» – «Світанок»,
«Сава і К» – «Динамо-Торпедо».

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода