- 02-02-2014, 10:02 - sasa 183

\”Суха\” нічия з поляками

\”Суха\” нічия з поляками

Ворскла – Ягеллонія (Польща) – 0:0
Ворскла (1 тайм): Непогодов (Богуш, 31), Пердута, Даллку, Ткачук, Матвєєв, Турсунов, Дедечко, Чеснаков, Зеленевич, Міщенко, Баранник.
Ворскла (2 тайм): Богуш (Казаков, 61), Ощипко, Курилов, Логінов, Сапай, Павлик, Маркоскі, Скляр, Кривошеєнко, Рябушко, Янузі.

Полтавська команда провела перший контрольний матч на другому турецьому зборі. Суперником Ворскли став польський клуб Ягеллонія із міста Бялисток.

У першому таймі склалося враження, що поляки першим своїм обов\’язком вважали, у що б то не стало, зберегти ворота в недоторканності. Як не намагалися Міщенко і Баранник, яким з глибини допомагали партнери по команді, засмутити хоча б раз польського голкіпера не вдалося.

І в другому таймі, який ворскляни грали зовсім в іншому складі, основні події розгорталися в центрі, та на підступах до штрафного майданчика. Складалося враження, що воротарі могли б у деяких відрізках відійти. Проявляли активність Сапай і Кривошеєнко, шанс на взяття польської «рамки» мали Павлик, Курилов і Янузі, – пише прес-служба біло-зелених. Ворскляни виглядали впевненіше, граючи спокійно, без суєти, на відміну від своїх візаві. Фінальний свисток зафіксував \”суху\” нічию в п\’ятому спарингу Ворскли зимового антракту.

Наступні матчі команда Сачка проведе 5 лютого. Цього дня ворскляни проведуть одразу два матчі: з чеським Зноймо та польським Рухом із Хожува.

Погода