Першість Полтавщини - 14-09-2009, 07:09 - sasa 472

\”Сула\” (Лубни) – \”Пирятин\” – 0:1

\”Сула\” (Лубни) – \”Пирятин\” – 0:1

Першість області. Перша ліга

«Сула» (Лубни) – ФК «Пирятин» 0:1
Судді: О. Біличенко, В. Тулін, С. Гостищев (усі – Полтава).
Інспектор: В. Слюсар (Полтава).
«Сула»: Четверіков, Бортнік, Матяш (Головко), Пархоменко (Миронченко), Загоруйко, Порощай, Малих, Савченко, Остапенко (Букало), Пономаренко (Нечипоренко), Шоха. Тренер: А. Сірик.
ФК «Пирятин»: І. Бих, С. Бих, Бриленко, Проскурня, Курочка, Букша (Тимченко), Кирпиченко, Медяник, Леонов, Пильов, Дудка. Тренер: С. Плетінь.
Гол: Проскурня (32, з пенальті).
Вилучення: Четверіков (30).
Лубни. 13 вересня. Стадіон «Центральний». 204 глядачі.
Юнаки: 4:1

Протягом всього матчу між суперниками точилася гостра боротьба, від якої зістріч була видовищною. Цього дня господарям не пощастило. Вже в середині І тайму вони залишилися вдесятьох після вилучення голкіпера Євгена Четверікова (останній фол). Пенальті чітко реалізував Олег Проскурня. У подальшому воротар лубенців Сергій Букало, що вийшов на заміну, неодноразово виручав свою команду від небезпечних ударів пирятинців. У ІІ таймі лубенець Артем Миронченко на 57 хв. міг зрівняти рахунок з одинадцятиметрової позначки, але після його невпевненого удару м’яч опинився в руках воротаря гостей. Далі лубенці стримували натиск пирятинців і неодноразово самі могли забити, але їм бракувало везіння у завершенні атак. Голами могли відзначитися Андрій Загоруйко, Руслан Порощай, Дмитро Нечипоренко. До того ж надійно грав і голкіпер гостей Ігор Бих. У підсумку – прикра домашня поразка підопічних Анатолія Сірика.
                                                                 
Юрій Климченко

Погода