Матчі - 24-11-2012, 05:11 - sasa 180

Сумний фінал \”Ворскли\”

Сумний фінал \”Ворскли\”

В останньому домашньому матчі 2012 року біло-зелені зазнали поразки від луцької \”Волині\” – 0:1. Таким чином футболісти \”Ворскли\” попрощалися з власними уболівальниками до весни.

 

Ворскла – Волинь – 0:1

Протокол матчу

 

Останній матч футбольного року у Полтаві не приніс шанувальникам очікуваного задоволення. Гра була в’язкою, повільною, насиченою дрібним фолом та неточними передачами. Господарі виставили на гру звичний склад з Янузі на вістрі атаки. Невеликі перебудови виникли у захисті – справа в обороні вийшов Матвєєв, партнером Даллку в центрі став Ткачук.

 

На перших хвилинах сантиметрів не вистачило \”Волині\” для відкриття рахунку – м’яч прокотився поруч із стійкою. Господарі відповіли майже через 20 хвилин виходом сам-на-сам Безуса, але лідер полтавчан не влучив у дальній кут. Найреальніший шанс змінити нудні нулі на табло мав Савіч під завісу тайму, та Долганський встиг кінчиками пальців врятувати команду від неприємностей.

 

Друга половина гри нічого не змінила. команди швидше боролися з полем та самі з собою, ніж з суперником. Без точних ударів розраховувати на голи важко, а футболісти зовсім не поспішали прицільно пробивати по воротах. Схоже, відсутність гостроти і напруги позначився на діях окремих виконавців. Спочатку ворскляни не змогли перервати просту передачу на Аржанова, недбало зігравши на перехопленні. Здивований подібним перебігом подій, форвард гостей без найменшої опіки на своєму лівому фланзі (привіт Матвєєву) видав точний пас на лінію воротарського майданчика. Савіча не тримав ні Даллку, ні Ткачук. Несильний удар Долганський пропускає під собою. От такі от подарунки для \”Волині\”.

 

До кінця матчу \”Ворскла\” так і не спромоглася створити нічого небезпечного біля воріт суперника.

 

\”Волинь\” отримує несподівані три очки, а \”Ворскла\” на мінорній ноті прощається з власними уболівальниками. Попереду ще виїзд у Львів, а в Полтаві команда проведе свій матч уже наступного року.

 

Віталій Сонікссон

Погода