Останні новини - 17-08-2012, 11:08 - sasa 136

Свистун проти \”Динамо\”

Свистун проти \”Динамо\”

Ворскла ― Динамо
18 серпня. Полтава. Стадіон “Ворскла”. Початок о 18.30.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз ― 0:2.

З часу останнього матчу “Ворскли” в Донецьку, де команда поступилася “Шахтарю” з великим рахунком 1:4, у клубі відбулися кардинальні зміни. Це стосується тренерському складу ворсклян. Пропрацювавши трохи більше двох місяців на посаді головного тренера “Ворскли”, 15 серпня, за обопільною згодою сторін клуб розірвав контракт із Вадимом Євтушенком. Кажуть, що президент біло-зелених Олег Бабаєв ще після матчу з “Чорноморцем” був незадоволений роботою Євтушенка і вже тоді шукав заміну спеціалісту.

Все відбулося доволі швидко. У середу пішов Євтушенко на зміну йому, доволі передбачено, прийшов наставник молодіжки Сергій Свистун, який наразі отримав статус “в.о”. Саме Сергій Володимирович і поведе в бій команду на гру з “Динамо”. До речі, до нашвидкоруч створеного рятувального тренерського штабу ворсклян, крім Свистуна увійшли Анатолій Момот, який вже колись виконував функції виконуючого обов\’язки до приходу Павлова, а також Володимир Бєлаков та Василь Сачко, який все ж таки у Полтаві дебютує в ролі тренера.

Та все ж залишається найголовніше питання: хто очолить команду на постійній основі? Інтернет майже одноголосно ставить головним тренером “Ворскли” колишнього асистента Блохіна у збірній України Юрія Калитвинцева. Подейкують, що Калитвинцев прийме команду вже після матчу з “Динамо”. Мовляв це вже факт. І взагалі самого Юрія Миколайовича вже бачили у Полтаві. Так це чи ні, покаже час. Наразі ж “Ворсклі” належить зіграти матч із “Динамо”.

Біло-зелені підходять до матчу з “Динамо” маючи в активі лише три очки ― домашню перемогу над “Карпатами” і розташування на 14 рядку в турнірній таблиці. А ось зірковий склад киян із кожним матчем нарощує свій потенціал. А головне те, що команда Юрія Сьоміна незважаючи на невпевнену гру на початку сезону усі свої офіційні матчі виграла. Крім того, “Динамо” проведе гру у Полтаві напередодні матчу Ліги чемпіонів проти “Боруссії”, а тому матч розглядатиметься як остання репетиція перед зустріччю з німецькою командою.

Щодо статистики матчів із “Динамо”, то минулого сезону полтавці двічі поступилися киянам: 1:2 ― у Полтаві та 0:3 ― у Києві. А ось позаминулого сезону команди здобули домашні перемоги ― 3:1 на користь “Ворскли” у Полтаві (це була перша перемога за 14 років) та 2:0 на користь “Динамо” у Києві. Варто сказати, що “Динамо” за останні 5 років, у Полтаві здобули лише дві перемоги.

Арсенал ― Іллічівець
17 серпня. Київ. Стадіон “Динамо”. Початок о 19.00.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз – 1:1.

Говерла ― Металіст
18 серпня. Ужгород. Стадіон “Авангард”. Початок о 16.00.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз – 1:2.

Кривбас ― Дніпро
18 серпня. Кривій Ріг. Стадіон “Металург”. Початок о 17.30.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз – 0:1.

Металург Д ― Таврія
18 серпня. Донецьк. Стадіон “Металург”. Початок о 21.00.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз – 1:0.

Карпати ― Металург З
19 серпня. Львів. Стадіон “Україна”. Початок о 17.30.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз – 1:1.

Волинь ― Зоря
19 серпня. Луцьк. Стадіон “Авангард”. Початок о 19.30.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз – 2:1.

Чорноморець ― Шахтар
19 серпня. Одеса. Стадіон “Чорноморець”. Початок о 21.00.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз – 0:2.

Погода