Матчі - 02-11-2019, 06:11 - admin 1160

Світла в кінці тунелю не видно

"Ворскла" поступається вдома "Десні" в грі без моментів.
Світла в кінці тунелю не видно

“Ворскла” (Полтава)-“Десна” (Чернігів) 0:1 (0:0)

Протокол матчу.

Перемога в Кубку України над «Колосом» не стала для «Ворскли» новою відправною точкою в Прем’єр-Лізі. Полтавці знову програли вдома. На цей раз три очки здобула чернігівська «Десна».

Гра видалася скупою на гольові моменти. «Десна» не виглядала командою рівня третього місця Прем’єр-Ліги. Ймовірно, на діях підопічних Рябоконя позначалася втома після кубкового матчу. Навіть на фоні такого суперника «Ворскла» попереду не показала нічого. Ні гольових моментів, ні навіть ударів у ствір воріт полтавські вболівальники від своєї улюбленої команди сьогодні не побачили.

«Десна» створила в атаці небагато, проте свій шанс реалізувала. Якщо в першому моменті Різнику вдалося врятувати «Ворсклу» після удару головою з близької відстані, то подача зі штрафного у виконанні Богданова стала для молодого воротаря роковою. Дмитро невпевнено відбив м’яча перед собою, а Імереков був першим на добиванні – 0:1.

Більше про цю гру писати нічого. Через тиждень «Ворскла» зіграє головний матч першої частини чемпіонату. У Львові підопічні поки ще Віталія Косовського зустрінуться з головним конкурентом у боротьбі за виживання – ПФК «Львів».

Олександр Данник

Погода