Футзал - 29-01-2010, 09:01 - sasa 279

\”Свої\” проти своїх

\”Свої\” проти своїх

30 січня відбудеться 9 тур чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги.

Однак він буде не повним, адже чинний чемпіон команда “Біличанка” з Коцюбинського наразі виступає на міжнародному турнірі в Угорщині. Тому їх матч з “Ковельчанкою” перенесено на кінець лютого.

Полтавська “Ніка” свій матч проведе в Черкасах проти місцевої команди IMG-ЧНУ. Зустріч повинна мати принциповий характер. Господарки закріпилися на 5 місці, однак їх перевага над \”НУХТОМ\” дуже хитка. Перемога у цьому турі, при певних варіантах, дасть можливість команді Вернигори вийти на 3 місце у чемпіонаті.

Для полтавської \”Ніки\” цей матч стане теж дуже важливим. Підопічним Ягодкіна необхідно перемога дозволить закріпитися на третій позиції, і відкриє хороші перспективи наздогнати дніпропетровську команду \”Олімпік\”.

Цікаво, що проти “Ніки” вийдуть на поле декілька футболісток, які чимало років грали за полтавську команду, складали її основу. Це Лариса Бутко, Оксана Катулевич та Таміла Голота. Усі вони виступають за черкаську команду з нового року. Отже, матч має бути досить цікавим і безкомпромісним.

IMG-ЧНУ (Черкаси) — Ніка-Педуніверситет (Полтава)

СК \”Фотоприлад\” Початок о 14.00

Погода