Міні-футбол - 13-02-2010, 10:02 - sasa 226

Світлогірське – чемпіон!

Світлогірське – чемпіон!

У Кобеляках на майданчику зі штучним покриттям завершилися зональні змагання розіграшу першості райради ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад.


Загалом у турнірі брали участь 19 команд, з яких у фінальний етап потрапили найкращих 6 колективів з району. Матчі фінального етапу проходили в безкомпромісній грі, з високою швидкістю самих ігор та безліччю невикористаних моментів.
Рекордсменом по кількості невикористаних моментів на турнірі стали футболісти з Кунівки. Справжньою «ахіллесовою п’ятою» стала дня них реалізація свої моментів. Особливо слід відзначити останню їхню гру на груповому етапі з \”Дніпром\” із Світлогірського.

Маючи більше 15(!) справді гольових моментів за гру кунівчани жодного разу не зуміли забили,а навіть двічі пропустили у власні ворота. Але все ж таки пані Фортуна прийшла їм на допомогу в матчі за 5-6 місце. В футбольній дуелі з футболістами із села Радянського їх нарешті \”прорвало\”,і була здобута така бажана для них перемога 5:3.

З таким же самим рахунком \”Лан\” з Шенгурів здобув почесне третє місце в матчі проти \”Оріль\” з Канав. У фіналі волею долі зустрілися дві найсильніші команди турніру – футболісти з села Красне та «Дніпро» Світлогірське. Гра виявилася бойовою. Красняни зуміли нав\’язати суперниками свою швидкісну комбінаційну гру. Виграючи по ходу зустрічі футболісти Красного дещо заспокоїлися (мабуть подумки вони вже були переможцями). Проте футбол любить, коли в нього грають з першої і до останньої секунди! І саме на останніх миттєвостях матчу \”Дніпро\” зумів перевести здавалось вже програну зустріч в серію 11-метрових ударів. Героєм серії пенальті став воротар із Світлогірського, який зумів зреагувати на п’ятий за ліком удар краснянської команди. Як результат \”Дніпро\” Світлогірське став переможцем зональних змаганнь розіграшу першості райради ВФСТ «Колос».

Результати фінального етапу турніру:
(І група) Радянське – Красне 1:4, «Лан» Шенгури – Радянське 3:0, Красне – «Лан» Шенгури 2:2.
(ІІ група) «Оріль» Канави – Кунівка 5:3, «Дніпро» Світлогірське – «Оріль» Канави 4:3, Кунівка – «Дніпро» Світлогірське 0:2.
Матч за 5–6 місце Кунівка – Радянське 5:3.
Матч за 3–4 місце «Лан» Шенгури – «Оріль» Канави 5:3.
Фінал. Красне – «Дніпро» Світлогірське 2:2 (пен. 4:5).

Олег ДУБИНА

Погода