- 11-03-2011, 12:03 - sasa 222

Святковий турнір

Святковий турнір

У Лубнах пройшов відкритий міський турнір з настільного тенісу, присвячений Міжнародному жіночому Дню 8 Березня.

У змаганнях вели боротьбу 60 тенісистів з різних куточків Полтавщини. За підсумками святкового турніру серед чоловіків переміг Сергій Кушніренко з Козельщини. Друге і третє місця, відповідно, посіли Денис Вакуленко з Хоролу і лубенець Роман Дмитренко. Серед жінок найкращою була полтавка Галина Бурцева, діюча чемпіонка Полтавської області з настільного тенісу. За нею розташувалися Дар’я Фоміна і Марія Луценко з Лохвиці.

 

Серед юнаків не було рівних Андрію Качаненку з Хоролу. Друге місце посів його земляк Андрій Скляренко, а третім став восьмикласник лубенської ЗНЗ № 2 Владислав Рева. У змаганнях дівчат місця розподілилися так: І – Дар’я Фоміна (Лохвиця), ІІ – Марія Луценко (Лохвиця), ІІІ – Христина Грибінник (Хорол). У номінації «Ветерани настільного тенісу» переможне звання виборов лохвичанин Нодар Кукава. Друге і третє місця, відповідно, посіли лубенці Валерій Халтурін (викладач фізвиховання лісотехнічного коледжу) та приватний стоматолог Ігор Масальський.

 

Переможці і призери святкового турніру отримали призи, медалі, грамоти і солодкі подарунки від міського відділу з питань фізичної культури, спорту та туризму, а також від спонсора змагань лубенця Ігоря Масальського. 

Юрій КЛИМЧЕНКО             

Погода