Стрічка новин - 17-01-2013, 11:01 - sasa 180

\”Таврію\” незабаром продадуть?

\”Таврію\” незабаром продадуть?

Збори в Арабських Еміратах і в Іспанії залишилися в планах «Таврії» тільки на папері. Скасовано й навчально-тренувальний збір в Туреччині. Тренер команди Олег Лужний не може приховати свого розчарування:

– Команда зібралася на базі. Одне тренування в день. Чому? Тому що немає сніданку, немає обіду. Ми не можемо робити по два-три тренування в день.

«Таврія» вже кілька днів тренується в Криму на орендованій заміській базі «Скіф». Відсутній Максим Калініченко, який відновлюється після операції, а також Станіслав Причиненко, який заліковує ушкодження. Всі інші працюють, хоч і не в найкращому настрої, як повідомив гравець команди Максим Фещук:

– Є бажання працювати, але деякі нюанси, які є в команді, трохи негативно впливають на колектив, тому що завдання деякі ыснують. І взагалі я вважаю, що для того, щоб виконувати будь-які завдання, потрібна бути якась база. Сказали трохи потерпіти, сказали, що все вирішиться. Сподіваюся, що все буде нормально.

Керівництву клубу вдалося трохи заспокоїти футболістів. Частина боргу по заробітній платі виплачена, як підтвердив хавбек кримчан Сергій Назаренко:

– Ще є за грудень заборгованість. У кожного гравця є свої суми, тому поки так.

У клубі чекають лист від ФІФА, яке зніме заборону на трансферну діяльність, яка і відклала плани команди на міжсезоння. Генеральний директор ФК «Таврія» Юрій Васюков розповів, що лист повинен прийти найближчим часом:

– Буквально через кілька днів нам дадуть відповідь з ФІФА, з Лозанни, про те, що трансферне вікно у нас відкрито. Тобто ми зможемо заявляти тоді інших футболістів і ми, зрозуміло, виїдемо на збори до Туреччини.

А ось постійні чутки про продаж клубу Юрій Васюков називає розмовами, хоч не заперечує інтересу потенційних покупців до «Таврії»:

– Все це вирішують, звичайно, засновники. Якщо вони вирішать продати клуб, вони його продадуть, розумієте? Я знаю, що покупців знайшлося вже дуже багато.

 

footballua.tv

Погода