- 14-09-2009, 10:09 - sasa 207

Темп – Решетилівка – 4:2

Темп – Решетилівка – 4:2

Першість Полтавщини. Друга ліга. Група «А».

18 тур.

«Темп» (Градизьк) – ФК Решетилівка – 4:2
С. Новосилецький 11, 83. Ю.Безверхий 20, О.Латенко 72. – І.Боярчук 47, С.Храпач 68.

«Темп»: Саух, Пронін, Орендаренко (Позовний,67), Курганський, Латенко, Пащенко (Орловський,90), Ларіонов(Шиш,88), Черняк, Новосилецький (Розторгуєв84), Безверхий (Крупко79), Костенко (Григорьєв,62).

ФК Решетилівка Шутко (Пасічник,46), Сиверін, Солошенко, Білокінь, Маленков, Бодня, Костогриз (Боярчук,46), Лукаш, Симоненко, Колесніченко (Каменецький,29), Храпач.

Судді. Р.Палаженко, Д.Горячковський, В.Малик. (всі Кременчуцький р-н)
13 вересня. Градизьк. 250 глядачів.
Юнаки 0:2

Перший тайм звітного матчу пройшов за повної переваги господарів. Градижчани створили безліч моментів біля воріт гостей. Але відзначилися лише двічі. Спочатку, після подачі кутового, на добиванні не схибив Святослав Новосилецький, а згодом, відмінну комбінацію завершив Юрій Безверхий.
Але виявилося, що такий перебіг подій лише розхолодив гравців «Темпа». І як не намагався Григорій Сьомін у перерві завести своїх підопічних на боротьбу, сталося так, як буває у таких випадках. Вийшовши на заміну, буквально першим торканням до м’яча, Іван Боярчук забиває перший гол у ворота господарів. А коли Сергій Храпач, на 68 хвилині, зрівняв рахунок, у повітрі запахло сенсацією. Градижчани майже всією командою почали штурмувати захисні редути гостей з Решетилівки. Але величезне бажання забити в подібних випадках лише додає поспіху, а не осмислених дій у нападі. І не відомо, що б було надалі, якби не іменинник. В цей день гравець «Темпа» Олег Латенко відзначав свій день народження. І хто як не він став рятівником градизького футболу в цьому матчі. Після виконання чергового кутового він майстерно переправив м’яча у сітку воріт. А зняв всі питання про переможця автор першого голу Святослав Новосилеький, записавши до свого активу сьогодні дубль.

Валерій Білявський

Погода