Останні новини - 18-01-2010, 04:01 - sasa 247

\”Тяжело в учении, легко в бою\”

\”Тяжело в учении, легко в бою\”

Одразу після контрольного матчу з луцькою “Волинню”, який завершився внічию 1:1, “Ворскла” повернулася з Ялти в Полтаву.

Перший етап підготовки полтавської команди завершено. Зазвичай, Микола Павлов головну увагу приділяв фізичній підготовці своїх футболістів. За словами самих гравців, таких навантажень, які довелося їм витримати в Криму, давно не було. Однак, як то кажуть, “важко в навчанні, легко в бою”. Так і з “Ворсклою” Павлов намагається закласти фундамент міцності, витривалості футболістів, адже далі підуть виснажливі й важливі матчі.

На тлі фізичної загартованості, ворскляни провели ще й два спаринги. Якщо “Севастополь” не склав гідної конкуренції “Ворсклі” (4:0), то ось “Волинь” Віталія Кварцяного змогла на рівних протидіяти підопічним Павлова протягом всього матчу. Однак і вони не змогли втримати мінімальну перевагу — 1:1. Цікаво, що в першому таймі ворота лучан захищав голкіпер молодіжного складу “Ворскли” Олег Чуваєв. Зі своїм завданням Олег справився — не пропустив від своїх партнерів.

Результати цих матчів не варто брати сильно до уваги. Головним чином Павлов намагався переглянути в дії всіх футболістів, тому в кожному таймі грав різний склад. Награвання ж складу та ігрових схем буде вже на другому зборі.

Після ялтинського збору футболісти “Восркли” отримали два дні відпочинку. А вже 20 січня, в середу з ранку, делегація авіарейсом з Борисполя вирушає на свій другий збір до Туреччини.

Погода