Гандбол - 08-12-2012, 11:12 - sasa 144

Трудова перемога \”Динамо\”

Трудова перемога \”Динамо\”

Динамо-Полтава – Буревісник – 27:23 (14:11)
Динамо: Камишов (Бражник, Дайментов) – Чичикало (7), Косяк (5), Вишневський (5), Тюкін (3), Занімонець (3), Абрамов (2), Васюк (2), Левитський, Горський, Оніщук, Євдокимов, Шарко, Бабенко.
Буревісник: Кльопа (Терехов) – Псел (5), Волобуєв (4), Лінник (4), Янковський (2), Сологуб (2), Троценко (2), Нікулін (2), Скрипак (1), Науменко (1), Петриченко, Крилов, Громовський.
7 грудня. Полтава. СК «Динамо». 350 глядачів.

Господарі майданчика не стали форсувати події в дебюті поєдинку. З кидком косяк впорався воротар луганчан Кльопа, «постріл» Чичикало прийшовся в «молоко», а семиметровий у виконанні Тюкіна був виконаний не найкращим чином (знову відзначився голкіпер гостей, який відбив кидок). Як наслідок – 1:3 на кінець п\’ятої хвилини поєдинку (у складі динамівців відзначився все той таки Тюкін, діючий в цьому матчі по необхідності на позиції розігруючого). До десятої хвилини «Буревісник» вигравав вже в три м\’ячі – 3:6. Втім, господарі майданчика досить швидко стали і господарями становища. У середині першого тайму вони відновили паритет – 6:6, 7:7, 8:8, поки на 20-й хвилині новобранець Роман Чичикало не вивів \”Динамо\” вперед – між іншим, вперше в звітному поєдинку – 9:8. Забігаючи наперед, відзначимо, що саме Чичикало став кращим снайпером поєдинку – на його рахунку 7 м\’ячів. За п\’ять з половиною хвилин до перерви зусиллями Андрія Васюка рахунок став 11:9, а потім забивали Занімонець (у більшості) і Вишневський (двічі поспіль). Але треба віддати належне луганчанам – вони билися, як могли, і на перерву команди пішли з перевагою чемпіона країни всього в три м\’ячі – 14:11.

Стартові три хвилини другого тайму обидві команди «мовчали», а потім обмінялися результативними «уколами». Потрібно відзначити надійну гру воротарів – досвідченого 40-річного Андрія Камишова і молодого Богдана Клепа, зусиллями яких результативність команд помітно впала. До середини другого тайму полтавці вигравали всі ті ж три м\’ячі – 19:16. Але гості і не думали здаватися, діючи на межі своїх можливостей. Бажання гостей розжитися очками в Полтаві було дуже велике, але в підсумку позначився більш високий клас динамівців, тон діям яких задавали майстровиті Тюкін, Косяк і Васюк. Перші двоє, до слова, відіграли практично без замін. За вісім хвилин до фінального свистка полтавчани створили комфортний заділ у п\’ять м\’ячів – 24:19. Далі рахунок розвивався так – 25:20, 26:21, і, нарешті, підсумковий протокол зафіксував трудову перемогу полтавців – 27:23.

 

Наступний поэдинок динамівці проведуть 11 грудня в Броварах проти \”Будівельника\”, а 15 грудня на власному майданчику прийматимуть южненський \”Портовик\”.


Офіційний сайт \”Динамо-Полтава\”

Погода