Матчі - 20-11-2009, 01:11 - sasa 216

Не втримали перемогу

Не втримали перемогу

Ворскла – Оболонь – 2:2
Момот 3, Кулаков 43 – Онисько 26, Бондаренко 90+2
«Ворскла»: Сергій Чуваєв (к/к), Владислав Тарганчук, Олексій Зоря, Максим Ільчиш, Сергій Вовкодав, Микола Вечурко, Віталій Момот (В\’ячеслав Потапенко, 87), Денис Кулаков (Євген Пєсков, 46), Андрій Бацула (Артем Цибулько, 63), Артем Громов, Роман Кунєв.
Запасні: Віталій Онопко, Олександр Музика, Олександр Василенко, Віталій Проценко.
Старший тренер: Сергій Свистун.
«Оболонь»: Алан Дзуцев (к/к), Олексій Майданевич, Артем Лабунський (Арсентій Пелюшенко, 46), Олексій Черемісін, Юрій Ткачук, Кирило Сіліч (Олександр Бондаренко, 70), Євген Зарічнюк, Дмитро Довбиш, Дмитро Карабаєв, Євген Кармаліта, Павло Онисько (Владислав Чангелія, 79).
Запасні: Роман Юдін, Вадим Пислар, Дмитро Остапенко.
Старший тренер: Сергій Конюшенко.
Попередження: Тарганчук 25, Громов 31, Довбиш 38, Кулаков 40, Момот 48, Кармаліта 59, Пєсков 89, Бондаренко 89
Арбітр: Михайло Родіоненко (Луганськ).
Асистенти: Олександр Корнійко (Миргород), Олег Дробітько (Полтава).
Делегат ФФУ: Арсен Сімонов (Київ).
20 листопада. Крутий Берег. Стадіон «Лтава». Початок о 13.00. +8 градусів, 350 глядачів.

Матч на в\’язкому газоні стадіону \”Лтава\” почався без розвідки. Атака лівим флангом \”Ворскли\” закінчилася кутовим, який пішов подавати Денис Кулаков (він пропускав гру основних складів через перебір карток) і зробив це вдало – Віталій Момот забивав головою. Це другий поспіль гол молодого захисника \”ворсклян\”. Надалі гра тривала в тому ж ключі – \”Ворскла\” атакувала, а кияни захищалися. У середині тайму Кулаков зробив класну передачу на Громова, але Артем замість того аби забити чесно, вирішив використати \”руку Бога\”, суддя справедливо відмінив взяття воріт.

На 25-й хвилині один із численних проривів Андрія Бацули завершився подачею в штрафну, але м\’яч зрізався з ноги й мало не влучив у ближній від кіпера кут воріт, але лише “поцілував” штангу та вилетів в поле.
Відповідь \”пивоварів\” не забарилася. Хтось з захисників втратив м\’яч біль штрафного майданчика, а \”екс-ворсклянин\” Павло Онисько виявився найрозторопнішим і зрівняв рахунок. \”Ворскла\” відразу пожвавилася. Лівим флангом раз-по-разу проходили Вовкодав та Бацула, але їх націлені передачі не вдалося замкнути нікому з партнерів.

На 44-й хвилині доля повернулася до ворсклян обличчям. Бацула обійшов на швидкості  Черемісіна та прострілив. Кіпер \”Оболоні\” не дістав \”круглого\”, а на дальній стійці Кулаков вже чекав м\’яча та без проблем переправив м\’яч у порожні ворота.
У другому таймі гра перейшла у центр поля, була велика кількість стиків та боротьби. Моментів для взяття воріт практично не було з боку обох команд і все йшло до того, що \”Ворскла\” здобуде мінімальну перемогу. Але по-іншому вирішив Бондаренко, який вже у компенсований арбітром час несподівано пробив по воротах. Олег Чуваєв був безсилим щось вдіяти.

Другий матч поспіль \”Ворскла\” зіграла внічию 2:2, але якщо минулого разу ворскляни врятували матч на останніх хвилинах, то цього разу, навпаки, втратили перемогу. Після звітної гри в активі полтавців 17 очок і 10 рядок у турнірній таблиці. Падіння найближчого резерву триває.

АлиМон

Погода